free download 78 travel guides written by experts

Amintiri in alb si negru

Dan Negru
Editura Corint

N-ai cum sa nu il stii pe Dan Negru; nu se poate ca numele sa iti fie necunoscut. Poate ca te uiti la emisiunile prezentate de el sau poate ca nu, dar numele e cunoscut. Vei spune poate ca a scris si o carte ca sa mai faca niste bani. Eu insa iti spun atat: cand ajungi intr-o librarie deschide acea carte, citeste o amintire si vei vedea de ce merita sa iei cartea si sa le citesti pe toate.

Da, cartea lui Dan Negru – Amintiri in alb si negru – surprinde in mod placut. Mi-am adus aminte cu drag de multi dintre cei amintiti de autor in lucrare. Veti intalnit amintiri povestite simplu, direct si concis, momente care au in centru nume cunoscute de la Gica Petrescu la Nicu Constantin, George Pruteanu, Iosif Sava si Guta si multi-multi altii. Citind lucrare intrevezi printre randuri si putin din Dan Negru, valorile sale, alegerile facute – spre exemplu veti vedea de ce nu il intalniti la talk-showuri si evenimente mondene. Veti afla si o poveste cutremuratoare si veti vedea ca puteti face si fapte bune trimitand doar un sms cu un gand frumos.

Nu vreau sa va spun mai multe despre carte intrucat imi doresc sa o descoperiti voi, pagina cu pagina. Va asigur ca indiferent daca va place omul Dan Negru de la TV, va va placea sa cititi cartea.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *