Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Amintiri din copilarie – tema lunii iunie a concursului Catch the moment lansat de ANSWEAR

Concursul fotografic Catch the moment lansat de ANSWEAR continua luna aceasta cu o provocare pentru iubitorii de fotografie de toate varstele, avand tema Amintiri Din Copilarie.

Luna iunie este adorata si iubita de toti copiii, mai ales datorita zilei de 1 iunie care ii sarbatoreste pe toti deodata si a faptului ca incepe vacanta de vara! Tu iti mai amintesti ce anume te bucura cand erai copil?

Postează pe profilul tau de Instagram o fotografie sau un video in care sa impartasesti o amintire din copilarie: poate ai păstrat o jucarie preferată sau poate gustul cireselor proaspat culese alaturi de bunici este amintirea ta preferata.

Poate fi vorba despre un peisaj din natura sau de o pereche de blugi la moda la vremea respectiva. Ai vreo melodie care era in topuri in anii copilariei tale?

concurs Catch

Fii inventiv si ai sanse mari să castigi! Adauga hastag-ul #CatchTheMomentRO in cadrul postării tale de pe Instagram, da tag paginii @answear_ro si poti castiga o pereche de tenisi CONVERSE, la alegere, de pe site-ul https://answear.ro.

Castigatorul lunii iunie va fi desemnat de cantareata Andreea Antonescu, jumatatea bruneta a trupei André, formatie ce a marcat copilaria multora dintre noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *