free download 78 travel guides written by experts

Amenintat cu bataia, Paul Ipate s-a aruncat de pe epava de la Costinesti

Paul Ipate nu se ruşinează de trecut. Provocat de Ioana Blaj şi Bogdan Ciudoiu, colegii săi de la BINE DIMINEAŢA, a vorbit despre o întâmplare din adolescenţă.

Câteodată nu poţi alege: Ori la bal, ori la spital, alegi răul cel mai bun, mai întâi la bal, apoi la spital, a spus amuzat Paul, în direct la RADIO 21.

Tânărul actor a mărturisit că, atunci când era în clasa a opta, spre deosebire de colegii săi de clasă, nu ştia să înoate, însă, asta nu l-a împiedicat să-i însoţească atunci când aceştia s-au aventurat spre evapa de la Costineşti.

Ei s-au aruncat, au început să înoate şi eu ştiam să înot doar câineşte – că am învăţat abia acum 3 ani. Nu ştiu cum am reuşit să ajung, că era o distanţă mare până acolo, dar când să pun mâna pe tabla aia m-am dus la fund. Am simţit o mână care m-a luat de păr şi gata, am intrat frumos, am vizitat ce era pe acolo  – acum ştiu că nu mai e voie să se intre în epavă, a povestit Paul.

Apoi m-am prins că băieţii se duceau acolo să se arunce de pe ea. La un moment dat, m-a luat unul de mână, să mă arunc cu el. Mi-am dat drumul, şi el mi-a zis: Dacă nu te arunci, te bat pe mal. Atunci am sărit. Şi am ajuns într-un final pe mal, şi aveam două gagici, una la stânga, şi una la dreapta, a explicat el.

Paul Ipate are o tolbă plină de poveşti şi multe dintre ele pot fi ascultate pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *