free download 78 travel guides written by experts

Amenajeaza inspirat cu Semmelrock

Eşti întotdeauna la curent cu cele mai noi tendinţe şi alegi cu atenţie ceea ce te reprezintă din multitudinea de oferte care te înconjoară?

Avem o veste pentru tine: anul acesta se poartă stilul care inspiră! Şi pentru că stilul tău nu se reflectă doar în ţinuta personală, ci şi în ceea ce te înconjoară, Semmelrock Stein+Design te invită să te inspiri din noua colecţie de ”Idei pentru Grădină 2014”.

Armonia de forme și culori este caracteristica ce definește cel mai bine noua colecţie Semmelrock. Fie că ştii exact ce te relaxează sau ai nevoie de inspiraţie, Semmelrock te invită să descoperi cele mai noi trenduri în materie de design exterior. Soluţiile de amenajare şi design Semmelrock te ajută te bucuri de relaxare la superlativ!

”Grădina reprezintă un refugiu personal, un spațiu în aer liber care continuă să ocupe un loc important în viețile noastre aglomerate”, explică Robert F. Holzer, CEO al Grupului Semmelrock. ”La fel ca în modă, exclusivitatea, creativitatea și individualitatea reprezintă aspecte cheie și pentru designul spațiului exterior. De aceea, ne concentrăm atenția asupra dezvoltării de produse și soluții care să confere o notă specială oricărei sufragerii în aer liber, fie că este vorba despre o terasă în stil clasic sau modern, ori despre o grădină inspirată din stilul natural, mediteranean”.

Pavajele și dalele Semmelrock, disponibile în diverse culori și forme, sistemele de garduri și elementele de design precum treptele, delimitările și soluțiile de iluminat te ajută să oferi personalitate grădinii tale.

Vizitează www.semmelrock.ro și descoperă mai multe soluții de amenajare în noul catalog ”Idei pentru Grădină”. Pune-ţi pantofii preferaţi, în care te simţi atât de confortabil, şi bucură-te de zile frumoase petrecute în grădina ta, alături de Semmelrock Stein+Design!

Noua noastră colecție te provoacă:

Fii creativă!

Pentru o atmosferă mediteraneană, ce aduce un plus de mister în grădina ta, alege noile pavaje Suprema. Suprafaţa structurată, cu aspect natural, formele combinate şi marginile ondulate parcă te invită să fii creativă.

Rămâi elegantă!

Pentru a fi elegantă la o petrecere, “little black dress” este un must have. Pentru o atmosferă elegantă în grădina ta, noi îţi recomandăm… griul. Nu orice fel de gri, ci jocuri nuanţate de culoare, în diferite combinaţii de forme. Pavajul Domino este noul negru! Îl vei adora…

Păstrează stilul clasic!

Noul Travero Grande reprezintă exemplul perfect de adaptare modernă a unui look clasic. Formatul alungit dezvăluie și subliniază aspectul natural și eleganța pură a acestor dale de terasă atemporale.

Alege inteligent!

Când plouă, eşti nevoită să apelezi la cizmele de cauciuc pentru a ajunge în grădină? Combină utilul cu plăcutul: alege ECOdrain – pavajul ecologic revoluţionar prin care apa de ploaie dispare ca prin minune. Astfel, fie vreme bună, fie vreme rea, îţi poţi savura relaxată cafeaua în grădină, în încălțări comode de casă.

De mai bine de 50 de ani, Semmelrock Stein+Design folosește designul la nivel de artă, know-how-ul și producția prin mijloace tehnologice moderne, pentru a veni cu idei inovative și pentru a impune standardele în piața producătorilor de pavaje. Astfel, compania se poziționează ca furnizor de top în livrarea soluțiilor de amenajări exterioare din Centrul și Estul Europei.

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *