Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AMC celebreaza prima aniversare in Romania

· Drama originală AMC ‘Fear the Walking Dead’ a fost cea mai anticipată şi cea mai vizionată serie din vara anului 2015 în reţeua de cablu din România.
· Reţeaua, ce a devenit un post de neratat din oferta operatorilor de cablu, va premia noile serii originale ‘Into the Badlands’ şi ‘The Night Manager’ în lunile următoare.
· AMC a anunţat recent că a comandat noi sezoane din dramele ‘Fear the Walking Dead’, ‘Halt and Catch Fire’ şi ‘Humans’.

Pe 5 noiembrie 2014, AMC, una dintre cea mai populară şi premiată marcă din televiziune a fost lansată în România cu un puternic angajament de a oferi cele mai unice, ambiţioase şi apreciate drame. Un an mai târziu, AMC încă este angajat în scopul său cu recentele lansate serii originale ‘Humans’ şi premiera exclusivă a seriei ‘Into the Badlands’. Episodul premieră ‘Into the Badlands’ va avea debutul pe AMC simultan cu cel din America pe 16 noiembrie. Următoarea premieră, ‘The Night Manager’, va fi la începutul anului 2016 cu Hugh Laurie în rolul principal.

De asemenea, AMC a confirmat recent faptul că în anul 2016 va avea premiera exclusivă a sezoanelor cu numarul doi, din bine cunoscutele serii ‘Fear the Walking Dead’ şi ‘Humans’ cât şi al treilea sezon din ‘Halt and Catch Fire’.

“Suntem încântaţi de reacţiile pozitive din primul an AMC – de la operatorii noştrii, publicul şi nu în ultimul rand, presa. În acest moment AMC este larg distribuit printre platformele de cablu din România. Suntem mândri că am putut difuza multe dintre serialele de mare succes în doar un an, multe dintre ele având premierele simultane cu cele din America. Continuăm în a construi promisiunea şi în anul 2016 prin a aduce permanent cele mai noi serii originale AMC către publicul nostru, a spus Levente B. Malnay, CEO al AMC Networks International- Europa Centrală.

Bucuresti, 06.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *