Shadow

AMC anunță că a doua jumătate a sezonului cinci din ”Fear the Walking Dead” va reveni din 12 august de la ora 22:00

Serialul original al AMC, ”Fear the Walking Dead” va reveni pe micul ecran cu a doua jumătate a sezonului cinci, formată din opt episoade, în data de 12 august, de la ora 22:00.

Producătorul executiv al ”Fear the Walking Dead” și directorul de conținut pentru universul ”The Walking Dead”, Scott M. Gimple, a anunțat că serialul a fost reînnoit cu sezonul al șaselea, ce se va difuza anul viitor.

În sezonul cinci din ”Fear the Walking Dead” , grupul are o misiune clară: să-i localizeze pe supraviețuitori și să ajute la transformarea a ce a mai rămas din lume într-un loc puțin mai bun. Cu o hotărâre neclintită, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul, motivat de o filozofie bazată pe bunăvoință, comuniune și speranță. Fiecare personaj este convins că prin ajutorarea altora poate compensa pentru tot răul din trecut. Însă încrederea nu se câștigă ușor. Misiunea de a-i ajuta pe ceilalți este testată când grupul se găsește într-un teritoriu neexplorat, care îi forțează să-și înfrunte nu doar trecutul, ci și temerile. Doar prin înfruntarea acestor temeri va descoperi grupul un nou de viață complet nou, care îi schimbă pentru totdeauna.

Fear the Walking Dead s 5 2

Produs de AMC Studios, ”Fear the Walking Dead” îi are în echipa de producție pe: Scott M. Gimple, producător executiv, Andrew Chambliss și Ian Goldberg showrunneri, precum și pe Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anee Hurd și Greg Nicotero. În serial joacă Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades și Karen David.

www.facebook.com/amctvro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *