free download 78 travel guides written by experts

Ambient organizeaza “Tombola Mesterului” pentru a treia oara

Începand cu 1 octombrie, Ambient găzduiește în toate centrele comerciale cea de-a treia ediție a “Tombolei Meșterului”. Ca și in edițiile precedente, campania se adresează tuturor meșterilor înscriși în programul Ambient “Meșterul Casei Tale”, care fac cumpărături de la Ambient în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2011.

“Continuăm și în această ediție a campaniei să recomandăm clienților cei mai pricepuți meșteri și cele mai bune produse de la furnizorii noștri. Ne dorim să construim împreună cu partenerii noștri și cu meșterii înscriși în program cât mai multe proiecte de calitate” spune Vlad Andone, Coordonator Proiect Meșteri.

Marele premiu al “Tombolei Meșterului Ambient” este o autoutilitară comercială Dacia Logan Van, însa Ambient mai oferă meșterilor și alte premii importante pentru munca lor zilnică, precum 200 de telefoane mobile și convorbiri gratuite, 2000 de echipamente de lucru (salopete, tricouri, scule) și alte 5 premii constând în carne de porc pentru masa de Crăciun pentru cei mai harnici meșteri din fiecare centru comercial Ambient.

În edițiile anterioare, meșterii care au câștigat câte o autoutilitară Dacia Logan Van au fost Adrian Constantin Barbu din Vâlcea (ediția de Crăciun 2010) și Mirel Süto din Bistrița (ediția de Paști 2011).

Programul “Meşterul casei tale” este organizat de Ambient, în colaborare cu 14 parteneri şi furnizori – cele mai importante nume din piaţa românească a materialelor de construcţii, finisaje şi instalaţii: Wienerberger, Tassullo, Mapei, Egger, Atlas, Kalebodur, Kolo, Holcim, Bravo International, Macon, Kronospan, Unior, Ferroli, Tondach.

Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii şi lista câştigătorilor vor fi afişate în Centrele Comerciale Ambient şi pe www.ambient.ro, secţiunea “Meşterul Casei Tale”.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *