free download 78 travel guides written by experts

Ambient lanseaza a doua editie a “Tombolei Mesterului”

După succesul campaniei “Tombola Meşterului” finalizată de Crăciun, Ambient lansează, într-o formă familiară participanţilor, ediţia de primăvară a acestei campanii.

Acţiunea “Tombola MeşteruI Ambient” se desfăşoara în perioada 1 februarie – 15 aprilie 2011 în toate cele 12 oraşe în care Ambient este prezent prin Centre Comerciale şi puncte de lucru.

În preajma sărbătorilor de Paşti, cei mai harnici meşteri pe domeniile: materiale de construcţii, finisaje sau instalaţii vor fi premiaţi cu echipamente de lucru, unelte profesionale şi miei pentru masa de Paşte. Marele premiu al campaniei este un autovehicul utilitar Dacia Logan Van, pe care câştigătorul o poate folosi la în cadrul lucrărilor pentru amenajarea sau construirea unei locuinţe.

“Scopul acestei campanii este de a consolida parteneriatul cu meşterii care execută diverse lucrări pentru clienţii Ambient. Încercăm astfel să punem bazele unei colaborări solide iar beneficiile ce rezultă din aceasta relaţie vor fi pe termen îndelungat”, declara Vasile Tiorean, Manager Vanzari Asistate.

Programul “Meşterul casei tale” este organizat de Ambient, în colaborare cu 12 parteneri ;i furnizori – cele mai importante nume din piaţa românească a materialelor de construcţii, finisaje şi instalaţii: Portotherm, Ferroli, Egger, Ceresit, Rigips, Macon, Powerplus XQ, Tera Plast, Caparol, Cesarom, Bramac şi Mondial.

Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii şi lista câştigătorilor vor fi afişate în Centrele Comerciale Ambient şi pe www.ambient.ro, secţiunea “Meşterul Casei Tale”.

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *