free download 78 travel guides written by experts

Ambasadorul Regatului Unit lanseaza primul ENGLISH VILLAGE

din Romania

Noul proiect rezidential in valoare de 150 de milioane euro imbina arhitectura traditionala si farmecul stilului de viata englezesc cu grija deosebita pentru mediul inconjurator si facilitati oferite rezidentilor

Astazi, dezvoltatorul Helios Development SRL, a lansat proiectul English Village, primul ansamblu rezidential din localitatea Clinceni si unul dintre cele mai mari din vestul Bucurestiului. Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti, domnul  Robin Barnett, a fost invitat de onoare, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale:  domnul Adrian Budeanu, Primarul localitatii Clinceni, si domnul Nicolae Jecu, Prefectul Judetului Ilfov.

Cu aceasta ocazie, Excelenta Sa, domnul Robin Barnett si Primarul localitatii Clinceni, domnul Adrian Budeanu, au plantat un stejar simbolizand legendarele paduri si parcuri naturale din Anglia.

"Sunt încântat că această nouă investiţie aduce o bucăţică din Marea Britanie la marginea Bucureştiului şi, în acelaşi timp, creşte nivelul investiţiilor bilaterale aflate deja la peste 4,5 miliarde de euro”, a declarat Excelenta Sa. Proiectul rezidenţial "English village" este deosebit nu numai prin promovarea unor elemente cheie din stilul de viaţă specific britanic, dar şi datorita conceptului de ansamblu imobiliar "prietenos" cu mediul înconjurător. Acest model are o relevanţă specială pentru Bucureşti şi zonele adiacente unde zonele verzi au fost reduse în mod drastic în ultimii cincisprezece ani."

“Proiectul English Village are o  importanta deosebita pentru Clinceni si se adauga la investitiile proprii ale  comunitatii locale, printre care se numara asfaltarea tutror strazilor principale ale localitatii, demararea lucrarilor la sistemul de canalizare si la statia de epurare, renovarea scolii comunale cu clasele I-VIII si construirea unei noi gradinite, finalizarea unui nou teren de fotbal si a altor obiective destinate sportului,  precum si construirea unei noi cladiri in care sa functioneze consiliul local”, a afirmat Adrian Budeanu, primarul localitatii Clinceni.

Proiectul English Village se va finaliza in 5 ani pe o suprafata totala de 24 hectare si va cuprinde 710 unitati locative.

Prima faza a proiectului va acoperi o suprafata de 3.8 hectare si va include: 10 vile  individuale, 30 de vile cuplate si 70 de apartamente cu cate 2 si 3 camere si unitati penthouse. Cladirile de apartamente se vor imbina armonios cu designul de ansamblu al proiectului, atat in ceea ce priveste regimul de inlatime, proiectat la 3 nivele, cat si arhitectura care aminteste de marile resedinte englezesti.

Acesta prima faza a compexului se va finaliza in februarie 2009 si va include numeroase facilitati si servicii menite sa asigure un grad sporit de confort, imprimand viitoarei comunitati un aer de rafinament si eleganta. Facilitatile si serviciile complexului sunt bine structurate si reconfirma accentul pus pe stilul de viata din cadrul ansamblului, cu spatii verzi foarte generoase, locuri de joaca si recreere, gradinita si biblioteca,  pub & restaurant, magazine, spatii de birouri, sala de fitness,  servicii de securitate 24h/24h, servicii de intretinere a spatiilor si utilitatilor publice, amenajarea gradinilor, colectarea eficienta a deseurilor, baby sitting si after school si servicii de transport al rezidentilor (la scoala si in cazuri de urgenta) in Bucuresti.

Pentru materialele de constructii, specificatiile si finisajele caselor se vor utiliza pe cat posibil marci englezesti, iar managementul proiectului va fi asigurat de specialisti din Marea Britanie.

“Complexul rezidential English Village reprezinta un concept unic pe piata imobiliara din România, prin care ne dorim să satisfacem dorinta tot mai mare a romanilor de a avea standarde ridicat de confort, intimitate si rafinament, calitati regasite in stilul dezvoltarilor englezi.  “Solid investments for generations…”, este motto-ul care defineste English Village si care reflecta viziunea noastra pe termen lung, conform careia generatiile care vor locui in acest ansamblu in viitor se vor bucura atat de personalitatea lui, cat si de un stil de viata superior”, a declarat Philip Stapley, COO Helios Development SRL.

Dezvoltatorul proiectului a tinut sa sublinieze grija deosebita pentru mediul inconjurator care va face din English Village o comunitate atractiva. In consecinta, fiecare nou rezident al English Village va fi incurajat sa planteze cate un stejar fie in gradina sa, fie in imediata apropiere.

Proiectul English Village va fi prezentat publicului larg, incepand cu data de 20 octombrie, la targul imobiliar Condominium care va avea loc la Sala Palatului in perioada 18-21.10.2007.

Bucuresti, 22.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *