free download 78 travel guides written by experts

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti va juriza Competitia Dizertatiilor Publice

„Winston Churchil” intre scolile internationale din capitala

Joi, 25 martie 2010, ora 13.30, la sediul British School of Bucharest şcolile private internaţionale din capitală se vor înfrunta în cadrul Competiţiei anuale interşcolare de dizertaţii publice Winston Churchil „Lideri ai Viitorului”.

În prima parte a competiţiei, şcolile vor concura în paralel, împărţite în două grupuri, urmând  ca cele mai bune două şcoli să se califice pentru runda finală, care va fi jurizată de către Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, domnul Robin Barnett, domunl Jonathan Gayther de la  British Council şi domnul Edmond McLoughney din partea UNICEF. Stră-nepotul lui Sir Winston Churchill, domnul Randoplh Churchill, şi-a oferit întregul sau sprijin in organizarea acestui eveniment traditional care are loc in fiecare an si la Bucuresti.

“Sperăm că organizarea acestei competiţii va ajuta şcolile private din România să fie pregătite pentru a participa în campionate de dizertatii publice organizate între şcoli la nivel european sau mondial”, a declarat Corina Corda, President al British School of Bucharest.

Premiile totale din partea sponsorilor principali la eveniment vor fi în valoare de peste 15,000 Ron.  La festivitatea de premiere, se vor oferi 5 telefoane mobile LG- BL 40 Chocolate celor mai buni 5 combatanţi şi un televizor cu ecran plat cu diagonala de 115cm şcolii câştigatoare. Mai mult, Consiliul Britanic din Bucureşti, va sponsoriza trofeele, oferind cursuri Road to IELTS, carduri de membru pentru bibliotecă precum şi alte premii.

Mai multe informatii gasiti  pe //www.britishschool.ro/

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *