free download 78 travel guides written by experts

Ambasadorii

Henry James
Editura Aldo Press

Editura Aldo Press publica unele dintre cartile lui Henry James, cunoscut si apreciat scriitor american. Fiind unul dintre fondatorii si oamenii de frunte ai curentului ce promova realismul in functiune, opera sa este astazi atent analizata si citita din multiple perspective.

Ambasadorii
este un roman interesant, placut, care nu poate fi citit in diagonala intrucat fiecare rand aduce noi dezvoltari are situatiilor. Personaje atent creionate. Situatii care se leaga incet-incet pe masura ce sunt realizate si unele mici incursiuni in trecut. Oameni care apar si care trebuie retinuti pentru ca se va dovedi ulterior ca au un rol important. Trairi si sentimente zugravite frumos si realist. Scopuri – clare sau ascunse. Si o societate infatisata atent si realist.
Toate acestea sunt elemente care ar putea indemna pe oricine sa citeasca acest roman. Este o lucrare ce merita o lectura atenta, o carte care atrage, suscita interes odata ajuns la miez si aventura.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *