Baby Boom Show Virtual

Am lansat noul site capital.ro

Începând cu data de 16 ianuarie 2014, site-ul capital.ro rulează pe o nouă platformă. Realizat în parteneriat cu Republika Interactive şi D.A. Communication, site-ul capital.ro vine cu un concept grafic nou, proaspăt, aerisit, totul pentru ca cititorul să beneficieze de o experienţă plăcută în momentul lecturii celor mai interesante ştiri economice şi financiare.

Cuvântul de ordine al noului capital.ro este “organizarea”. Noul site capital.ro sortează încă din primul ecran toată informaţia de zi cu zi în trei zone: cele mai interesante articole, cele mai importante şi cele mai noi articole. Astfel, cititorul de ştiri financiare sau de business se va putea duce foarte uşor în zona care îl interesează.

“Ne-am dorit foarte mult să îmbunătăţim experienţa cititorului de capital.ro şi să ne încadrăm, în acelaşi timp, în noile tendinţe în materie de online. Era timpul ca site-ul capital.ro să respire un aer proaspăt şi să vină în întâmpinarea nevoilor cititorilor săi printr-un layout mai prietenos şi mai organizat” a declarat Virgil Munteanu, Director Executiv al Editurii Evenimentul şi Capital.

“Împreună cu D.A. Communication am lansat o platformă modernă de publishing online care permite o gestionare cât mai facilă a procesului editorial și care se mulează pe workflow-urile echipei redacţionale. La fel ca și până acum, ne propunem să continuăm dezvoltarea cât mai multor proiecte care să-i ajute pe partenerii noștri să facă față într-un mod eficient provocărilor digitale și în 2014.” a declarat Justin Kadima, General Manager Republika Interactive.

Lansarea noului capital.ro marchează şi începutul unui lanţ de înnoire a produselor online ale Editurii Evenimentul şi Capital. Astfel, evz.ro, site-ul cotidianului Evenimentul Zilei, va fi şi el relansat în cel mai scurt timp.

Despre capital.ro

Capital.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de ştiri economice şi financiare din România. În anul 2013, capital.ro a avut în medie 880.000 de unici pe lună, conform rezultatelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI). De asemenea, conform aceloraşi date, capital.ro a depăşit în perioada septembrie-noiembrie, pragul de 1.000.000 de vizitatori unici lunar.

Bucuresti, 17.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *