free download 78 travel guides written by experts

Am dat startul celei de-a 10-a ediții a Târgului de Vinuri Auchan, începând din 19 septembrie

Timp de două săptămâni, hipermarketurile Auchan își întâmpină clienții cu tradiționalul Târg de vinuri. Cu o selecție de peste 365 de articole, o gamă bogată de vinuri românești din toate regiunile țării și o selecție de vinuri internaționale din 8 țări, Târgul de vinuri Auchan rămâne unul dintre evenimentele favorite ale lunii.

Toamna este în mod obișnuit asociată cu strugurii și cu vinurile, iar cu prilejul târgului, magazinele Auchan sărbătoresc acest sezon, aducând în prim plan vinurile, plasate acum pe aleile centrale.

Targul de Vinuri Auchan 10

Vinuri albe, roșii sau rose, seci, demiseci, dulci sau demidulci, șampanie sau prosecco, vinuri premiate, românesti sau internaționale, toate își așteaptă cu nerăbdare “admiratorii”. Nu i-am neglijat nici pe cei mai pretențioși consumatori pentru care am adus, în premieră, opt vinuri noi.

Viticultura din România se poate mândri cu podgorii de bună calitate, acestea fiind reprezentate la târg prin intermediul producătorilor locali de vinuri și printr-un număr impresionant de 240 de vinuri din cele mai importante regiuni viticole: Dealu Mare, Vrancea, Iași, Huși, Murfatlar, Dealurile Olteniei, Dealurile Munteniei, Banat și Transilvania.

Totodată, pentru că un vin bun merită savurat, ne-am gândit și la accesoriile care pot îmbogăți această experientă. De aceea, le propunem clienților o selecție de produse asociate vinului: pahare, carafe, decantor, tirbușoane, platouri și frapiere.

Nu în ultimul rând, o sărbătoare a vinului nu poate fi organizată fără degustări. Somelierii noștri îi vor întâmpina pe clienții hipermarketurilor Auchan cu un pahar de vin bun, după preferințe: vineri – vor fi vinuri moldovenești, sâmbătă – vinuri din România, iar duminică – lansăm un regal al vinurilor roze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *