Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

A(l)titudini si atentie la detalii la 4 ACE

Agenţia 4 ACE specializată în PR & Publicity a fost desemnată de către cea mai nouă revistă de cultură şi societate aLtitudini să implementeze strategia de comunicare şi promovare a imaginii sale în mass-media.

Revista aLtitudini, a fost lansată în luna ianuarie a anului curent şi se adresează publicului pasionat de cultură, oferind o incursiune în istoria literară, studii culturale, filozofie, sociologie, istorie, lingvistică, învăţământ, dans, urban sai internet.
 
„Ne alăturăm unei echipe tinere, de profesionişti, care se implică activ în proiectele noastre. Revista a(L)titudini se îmbracă la 4 ACE şi optează pentru calitate în PR ca şi în paginile sale. Să iei a(l)titudine înseamnă să demonstrezi în fiecare zi că poţi mai mult decât ieri.” a declarat Adriana Petrescu, Managing Director la revista aLtitudini.

„Colaborarea cu revista aLtitudini reprezintă o nouă provocare pentru noi, aceea de a de a promova imaginea sa în mass-media dintr-un unghi specializat, la fel cum este şi publicul ţintă al aLtitudini. Cultura reprezintă un domeniu care trebuie exploatat din ce în ce mai mult în ţara noastră, şi putem afirma că prin ceea ce oferă cititorilor, aLtitudini pune o piatră de bază la temeila culturii româneşti” a declarat Elena Barbu, General Manager 4 ACE – pr&publicity.

4 ACE se alătură celei mai noi publicaţii de cultură de pe piaţa românească pe drumul pe care a pornit, cu scopul de a oferi cititorilor săi cele mai noi informaţii referitoare vastul domeniu denumit cultură.

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *