Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

#Altceva si DOC au o surpriza cu greutate: 0710

Obisnuit sa lanseze piese care surprind si incanta publicul prin originalitate si acele doze de “altceva”, Royal General impreuna cu Hoodie lanseaza proiectul de hip-hop #Altceva.

“0710”, primul single al proiectului lansat in colaborare cu DOC, este piesa pe care si-au dat intalnire spiritul de creatie, sinceritatea si dorinta de a transmite o bucatica din realitatea care ii inconjoara.

Despre colaborarea intre #Altceva si DOC, prieten drag si talentat al proiectului, artistii declara ca nu a fost nimic programat din timp, iar piesa a luat nastere spontan: 

“E momentul ala in care gandurile se impletesc si iese creatia aia. E pura realitate, la fel ca mesajul piesei. Nu intru in detalii. S-ar putea prinde oricine a cumparat un kilogram de rosii sau cartofi de undeva de pe la vreo taraba. Nu e ca si cum ca nu ne dam seama, insa plecam de multe ori cu sentimentul ca nu a fost corect.”

“0710” este piesa a carei adevar nu poate fi pus la indoiala, si nici ignorat. Baietii sunt sinceri, iar mesajul lor poate inspira si trezi la realitate fanii.

Royal GNRL si-a creat o puternica identitate scenica luand parte din mai multe proiecte interesante care au surprins scena muzicala din Romania.

“E o piesa cu greutate, a stat mult in cuptor la copt, acum e patrunsa. Am inceput sa lucram la ea in 2013 pana a crescut frumos pe langa celelalte piese de pe album. Construim, transmitem si-o spunem asa cum ar vrea ceilalti sa o auda. “0710” e povestea TA.” declara Royal GNRL.

Tu in ce vers “0710” te-ai regasit?

Music & Lyrics: #Altceva. Published by Roton Music Publishing. (C) & (P) 2016 ROTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *