free download 78 travel guides written by experts

Alpin Spa Vitarium – locul unde cele 5 simturi se impletesc intr-o alchimie perfecta –

Alpin Resort Hotel, exclusivistul hotel de 4 şi 5 stele din Poiana Braşov lansează un nou concept de spa, Alpin Vitarium Spa, unde vei gasi alchimia perfectă între starea de bine, frumuseţe, autencitate şi rafinament.

„Noi vedem în Alpin Vitarium Spa un pas natural care a venit în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, cărora am dorit să le oferim o experienţă complexă, care pe lângă relaxarea asociată serviciilor noastre de 4 şi 5 stele, să beneficieze şi de un răsfăţ total al simţurilor, de tratamente şi pachete medicale create pentru îmbunătăţirea stării de sănătate şi reechilibrarea psiho-fizică. Să nu uităm că acum stresul este resimţit mult mai acut decât în anii trecuţi, timpul  acordat vacanţelor menite să relaxaze este mai redus, în timp ce aşteptările pentru o eficienţă crescută sunt mult mai mari”, a explicat Roxana Aron, Director General Alpin Hotel.

Alpin Vitarium Spa, o oază de linişte în Poiana Brasov, între mesteceni şi brazi, este locul unde îţi vei putea regăsi liniştea prin pachetele senzoriale pentru faţă şi corp, masaje şi tratamente menite să înlăture încordarea şi stresul, terapii medicale dedicate recuperării fizice, detoxifierii, prevenţiei, redobândirii bunei dispoziţii. Toate aceste terapii şi ritualuri au fost create î mod special pentru cei ce doresc să evina la forma maximă psiho-fizică prin îmbinarea unei vacanţe relaxante cu terapii ce revigorează starea generală a corpului şi a minţii.

Indiferent ce terapie ai alege, simţurile tale vor experimenta culmi nebănuite până acum. Pe rând sau toate odată! Poţi alege din nenumăratele ritualuri de masaj corporal, hidromasaj, tratamente corporale, împachetări cu unt de Shea sau fructe aromate, scruburi şi peelinguri pentru pielea lipsită de elasticitate, tratamente faciale antiaging sau de regenerare intensă sau poţi opta pentru pachetele Medical Wellness care includ terapii detox, slimfit, hidrocolonoterapie sau balneospa. Fie că este vorba de saloanele de masaj unde poţi testa ritualurile binefăcătoare, de piscina cu dimensiuni semi-olimpice, de aburul cu mireasmă de brad al saunei sau de sala de gimnastică dotată cu aparatură modernă, toate sunt atrăgătatoare, revigorante, menite să ofere o experientă unică. Printre brandurile utilizate în cadrul centrului se numără Terrake şi Yonka.

Bineînteles că cei care vor beneficia de terapiile complexe ale SPA-ului, vor alege să-şi petreacă seara la Alpin Resort Hotel, care pune la dispoziţia oaspeţilor săi camere duble de 4 stele şi apartamente de lux de 5 stele, cu vedere superbă asupra munţilor. Fiecare zi la Alpin Resort Hotel & Spa este diferită. Poţi începe cu o escapadă în cabinele de masaj unde poţi încerca unul dintre masajele binefăcătoare, apoi ai putea încerca din multitudinea de activităţi puse la dispoziţie de hotel – drumeţii, echitaţie, plimbări cu ATV, barbeque, spaţii de joacă pentru copii – pentru ca la finalul unei zile pline să alegi degustarea unei băuturi fine în bar-clubul hotelului sau poţi partcipa la spectacolul culinar de la unul dintre restaurante: clasicul Tosca de 4 stele sau exclusivistul restaurant de 5 stele, À Propos, care aduce gastronomia franceză şi mediteraneană desăvârşită de buchetul vinurilor alese.

Alpin Resort Hotel & Spa este dedicat celor care conştientizează că în confruntarea cu situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi, succesul este posibil numai dacă suntem în cea mai bună formă psiho-fizică. Terapiile pe care le vei găsi în Alpin Vitarium Spa sunt ceea ce ai nevoie pentru o sănătate mai bună, pentru un aspect exterior sănătos şi frumos, pentru echilibrul vital dintre minte şi corp. Aici vei putea experimenta complet conceptul de „confort al simţurilor”, gândit pentru adevărata stare de bine a trupului şi spiritului.

Bucuresti, 20.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *