celula de arta octombrie

Allianz-Țiriac devine asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român și al Echipei Olimpice

Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat astăzi un parteneriat prin care Allianz-Țiriac a devenit asigurătorul oficial al COSR și al Echipei Olimpice – „Team Romania” – care va reprezenta România la toate competițiile care vor avea loc în următorii cinci ani.

Parteneriatul este construit pe două direcții: asigurarea bunurilor și a facilităților COSR care permit pregătirea pentru competiții și susținerea sportivilor prin asigurări de viață și asigurări medicale în străinătate, deoarece înțelegem că sănătatea este factorul esențial pentru performanță.

“Susținerea sportului este o tradiție pentru Allianz-Țiriac. Întotdeauna, am considerat lumea sportului o inspirație pentru business. Ambiție, fair-play, perseverență, depășirea limitelor sunt câteva dintre valorile olimpice și paralimpice pe care vrem să le trăim mai mult în piața de asigurări și pe care le vom promova alături de partenerii noștri. Suntem onorați să fim alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român și de sportivii români care ne reprezintă în competițiile internaționale. Suntem pregătiți și de data aceasta să construim un parteneriat trainic, pentru că filozofia noastră în susținerea sportului și a comunității este aceeași ca în business: continuitate și parteneriate pe termen lung”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac.

COSR Allianz Tiriac

“Contează enorm să știm că avem alături oameni și companii care împărtășesc aceleași valori cu noi. Care apreciază, în orice situație, efortul și dăruirea Echipei Olimpice – „Team Romania”. Excelența, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipă și Mândria de a face parte din această echipă unită, completează misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, într-o societate modernă. Noi, toți cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, suntem în slujba sportivilor. Nimic nu se compară cu o victorie împărtășită sau cu un umăr pe care te poți sprijini atunci când e nevoie. Parteneriatul nostru cu Allianz-Țiriac e la început de drum și e unul care se va baza pe respect, bunăvoință, loialitate și încredere reciprocă. Ne onorează și suntem mândri să anunțăm astăzi un nou membru al „Team Romania”! Până în 2026 avem o misiune comună, să asigurăm sportivilor tot ceea ce au nevoie pe această direcție. Mulțumim, Allianz-Țiriac! Vom clădi parteneriatul cu responsabilitate pentru călătoria noastră, până după Jocurile Olimpice de la Paris 2024!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Allianz-Țiriac va oferi o gamă variată de produse de asigurare, menite să preia grijile COSR și ale sportivilor și să le asigure o acoperire completă împotriva riscurilor: asigurări de viață, asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, asigurări împotriva incendiului și alte calamități pentru clădirile și facilitățile utilizate de sportivi, asigurări RCA și CASCO. Valoarea totală a sumei asigurate de Allianz-Țiriac se ridică la aproximativ 120 milioane de lei (24 mil. euro).

Parteneriatul local dintre Allianz-Țiriac și COSR este o completare firească a asocierii la nivel internațional dintre Grupul Allianz și Comitetul Olimpic și Paralimpic Internațional și o reconfirmare a angajamentului Allianz-Țiriac pentru susținerea sportului și a României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *