Alka lanseaza o noutate pe piata de napolitane

 ALKA Co., unul dintre liderii pieţei producătorilor de dulciuri din România, anunţă o premieră: ediţia specială de napolitane cu cremă de lămâie şi mentă. Este primul produs din gama napolitanelor cu această combinaţie de cremă, atât în România cât şi la nivel internaţional. Medicina, aromoterapia şi gastronomia recunosc şi valorifică de mult timp proprietăţile celor două ingrediente; este însă pentru prima dată când acestea sunt folosite împreună în prepararea cremei de napolitane.

“Am creat noul sortiment de napolitane cu gândul la vară şi la iubitorii de dulciuri, pentru că Alka pune suflet în ceea ce face. În urma unui proces laborios de dozări şi testări succesive am ajuns la balansul ideal între cele două arome; combinaţia de răcoare şi gust acrişor este metoda perfectă prin care poţi să te bucuri de dulce pe o vreme caniculară”, spune Amir Krenzia, Director General ALKA Co. “Ediţia precedentă de napolitane cu cremă de lămâie a avut un impact pozitiv, ceea ce ne-a încurajat să dezvoltăm gama. Sperăm să surprindem plăcut consumatorii şi să le oferim o vară memorabilă,” adaugă Ruxandra Roman, Marketing Project Manager ALKA Co.

Potrivit unui studiu ACNielsen derulat de ALKA Co., consumatorii sunt deschişi să încerce noi idei, arome şi ambalaje; aceştia identifică prospeţimea şi gustul moderat dulce printre calităţile napolitanelor. Astfel, ALKA Co. este una dintre companiile producătoare de dulciuri care a decis să vină în întâmpinarea amatorilor de napolitane cu gusturi diferite. Direcţia de diversificare prin inovaţie a fost deschisă în 2005 odată cu introducerea în linia Alka a napolitanelor cu cremă de lămâie; gama este extinsă acum cu o combinaţie unică până în acest moment – lămâie şi mentă.

Efectul mentei de relaxare şi aromatizare naturală este îmbinat cu cel de stimulare şi revigorare a psihicului şi fizicului dat de lămâie. Utilizate împreună, cele două ingrediente aduc combinaţia perfectă de prospeţime, iar napolitanele cu cremă de lămâie şi mentă din linia Alka sunt primele napolitane de pe piaţă care pun acest lucru în valoare. Până la sfârşitul lunii septembrie, consumatorii se vor bucura de calitatea tradiţională a napolitanelor Alka, completată de combinaţia revoluţionară de răcoare şi energie. Studiile de piaţă şi focus grupurile organizate au determinat acest balans ideal de arome şi gust dulce care să corespundă preferinţelor românilor.

“Noul sortiment confirmă atitudinea noastră inovativă şi apropierea de consumatori. Odată cu introducerea sortimentului de napolitane cu lămâie şi mentă ne poziţionăm cu fermitate ca avangarda industriei de profil din România” declară Amir Krenzia. În 2005 ALKA Co. a încheiat o etapă de investiţii concretizată prin deschiderea unei linii tehnologice moderne de producţie şi ambalare, precum şi prin lansarea noii game de napolitane premium sub conceptul “Alka pune suflet”.

Napolitanele cu cremă de mentă şi lămâie de la Alka se vor afla în magazinele din întreaga ţară începând cu 25 mai şi până la 30 septembrie. De asemenea, produsul participă în promoţia “Cu Alka Veneţia e mai aproape” în ambele variante de gramaj – pungi de 100g şi cutii de 200g (conţine două pungi de 100g).

Bucuresti, 29.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *