free download 78 travel guides written by experts

Alinei Puscas ii este frica… sa nu se ingrase la Top Chef

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, un super model cu sute de prezentări la activ, Alina Pușcaș trece printr-o mare încercare la Top Chef. Aceasta are mereu în jurul ei cele mari tentații culinare, cele mai delicioase preparate gătite de cei 24 de bucătari înscriși în competiția din super showul de la Antena 1.

”Îmi este frică să nu mă îngraș pentru cã la Top Chef totul este mult prea tenant chiar și pentru un lacto vegetarian cum sunt eu și care își dorește să rămână așa. Trebuie să mărturisesc că tentatiile sunt foarte mari, nu o data mi s-a intamplat sa-mi spun ca nu se intampla nimic daca o sa gust putina carne si m-am abatut de la regim. Preparatele sunt atat de apetisante incat cred ca nici un sihastru n-ar rezista sa nu guste putin”, a declarat Alina Pușcaș. Ca sa nu se ingrase, prezentatoarea celui mai tăios show de cooking din România a compensat prin cresterea timpului pe care-l aloca sportului.

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi pune la grea încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalități din industria culinară românească: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Show-ul va fi prezentat de frumoasa Alina Pușcaș.

Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi comeptitiva a gastronomiei de lux.

Bucuresti, 19.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *