Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Alina Stancu si Cornel Nistorescu, in „Foc incrucisat”, la TVR 1

Prima ediţie a emisiunii Foc încrucişat, difuzată la TVR 1 şi pe TVR+, pe 7 septembrie, de la ora 13.00, o are ca invitată pe Monica Macovei.

Din acest weekend, în fiecare duminică, la prânz, Cornel Nistorescu este invitatul Alinei Stancu la o dezbatere „pe toate fronturile”. La aceeaşi masă, moderatoarea şi invitatul permanent al emisiunii stau faţă în faţă cu principalii actori implicaţi în cele mai importante evenimente ale săptămânii. Fie că sunt din domeniul economic, politic, social sau artistic, aceste evenimente sunt comentate şi analizate, confruntarea ideilor ducând la Foc încrucişat. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, de la 13.00 la 14.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În afara evenimentelor care au făcut breaking news în buletinele de ştiri, la Foc încrucişat sunt discutate şi subiectele insuficient exploatate de media. Pornind de la ce s-a întâmplat, aflăm de ce şi la ce consecinţe ne putem aştepta în viitor.

„Fiecare om implicat în politică şi în societate e dator să dea nişte răspunsuri. Datoria mea e să pun întrebări”, declară Cornel Nistorescu înainte de prima ediţie. Cât despre invitaţi, aceştia trebuie să ştie încă de la început că „nici nu-i omorâm, dar nici nu vom culege scame de pe ei”, după cum se exprimă plastic Cornel Nistorescu.

La rândul ei, Alina Stancu îşi afirmă clar intenţiile: „Va fi o emisiune dinamică, nu ne propunem să fim comozi pentru invitaţii noştri; personal, nu îmi propun să fiu comodă nici măcar pentru invitatul permanent”.

Prima ediţie a emisiunii o aduce în platoul TVR pe Monica Macovei. Aceasta va trebui să facă faţă întrebărilor în Foc încrucişat referitoare la demisia ei din PDL şi candidatura la preşedinţia României – duminică, 7 septembrie, de la ora 13.00.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 05.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *