free download 78 travel guides written by experts

Alina Puscas stie sa gateasca orice

Prezenţa Alinei Puşcaş ca gazdã a celui mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, Top Chef, nu se datoreazã doar talentului ei actoricesc, ci şi temeinicilor sale cunoştinţe gastronomice.

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune şi ştie sã gãteascã aproape orice! Mãrturie stã chiar logodnicul ei, Viktor, persoana pentru care Alina gãteşte cel mai des. Fin observator, Alina promite sã încerce şi ea acasã delicioasele preparate gãtite de cei 24 de bucătari înscriși în competiția din super showul de la Antena 1.

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, un super model cu sute de prezentări la activ, Alina Pușcaș trece printr-o mare încercare la Top Chef. Acest proiect vine tocmai în momentul în care Alina a decis sã îşi schimbe complet stilul de alimentaţie, alegând meniul lacto-vegetarian, deşi este mereu înconjuratã de cele mari tentații culinare, cele mai delicioase preparate gătite de cei 24 de bucătari înscriși în competiția din super showul de la Antena 1.

Ca gazdã a unui show de o asemenea anvergurã nu au recomandat-o doar frumuseţea şi talentul actoricesc, ci şi vastele sale cunoştinţe gastronomice. Alina gãteşte aproape orice, iar cel care se înfruptã din delicioasele preparate este chiar logodnicul ei, Viktor. Şi cum se aflã zi de zi în faţa unor preparate absolut delicioase, promite ca atunci când timpul îi va permite, sã le încerce şi ea pe toate.

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi pune la grea încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalități din industria culinară românească: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Bucuresti, 27.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *