free download 78 travel guides written by experts

Alina Puscas – gazda celui mai taios show de cooking

Alina Puşcaş va fi, de pe 5 noiembrie, gazda celui mai tăios show de cooking. Top Chef le-o aduce mai aproape telespectatorilor pe frumoasa Alina Puşcaş, cea care va media relaţia dintre cei 24 de bucătari aspiranţi la titlul de Top Chef România şi cei trei juraţi.

Antena 1 le aduce telespectatorilor în această toamnă un nou format de succes internaţional şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Arbitrii” luptei pe muchie de cuţit care se va da între bucătari vor fi cei mai buni chefi din România: Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi comeptitiva a gastronomiei de lux.

Bucuresti, 08.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *