free download 78 travel guides written by experts

Alina Imbrea este noul Marketing Director Snacks, PepsiCo in regiunea Greater Balkans

Pepsicocare cuprinde 14 pieţe

PepsiCo anunţă o schimbare în echipa de marketing a diviziei de Snacks: Alina Imbrea, care a ocupat până acum poziţia de Senior Marketing Manager Snacks, PepsiCo East Balkans, este promovată în funcţia de Marketing Director Snacks, PepsiCo Greater Balkans, în contextul implementării noului model operațional PepsiCo în Europa de Est, ce presupune alinierea unității Greater Balkans cu organizarea categoriei regionale.

Din noua sa poziţie, Alina Imbrea va fi responsabilă cu gestionarea sincronizată a activărilor de brand pentru consumatori şi a activităţilor de Trade Marketing pentru categoria Snacks pe 14 pieţe diferite, însumând aproximativ 75 milioane de consumatori.  De asemenea, Alina se va asigura că programele integrate de marketing se desfăşoară conform planului, dezvoltând noi sinergii în regiunea piețelor balcanice. Alina Imbrea va raporta funcţional Managerului General al diviziei de Snacks pentru zona Europa de Est şi operaţional Managerului General al regiunii Greater Balkans, Levent Yuksel.

În termeni de responsabilitate geografică, Alina va conduce activităţile de marketing ale diviziei de Snacks pentru Balcanii de Est (România, Bulgaria, Moldova), Balcanii de Vest (Serbia, Bosnia-Herțegovina, Croaţia, Slovenia, Albania, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Kosovo, Muntenegru), Grecia și Cipru şi va supraveghea funcţional activitatea de marketing a diviziei de Snacks în Israel.

„Alina a contribuit în mod semnificativ la performanța puternică și durabilă a portofoliului nostru de snack-uri din Balcanii de Est, dezvoltând o serie de noi produse de succes şi programe de activare ce au implicat consumatorii la un nivel superior. Numirea ei în noua poziţie își propune să creeze o structură de operare mai specializată, consecventă şi integrată în cadrul PepsiCo Europe, iar noi credem că experiența Alinei, înţelegerea profundă a dinamicii consumului împreună cu ambiția ei de a obține rezultate cât mai bune vor aduce noi realizări diviziei noastre de snack-uri în regiunea Greater Balkans″, a declarat Levent Yuksel, Vice President General Manager, PepsiCo Greater Balkans & South Eastern Europe Region Franchise.

„Sunt încântată să preiau noul meu rol în cadrul diviziei de Snacks a PepsiCo, este o oportunitate extraordinară pentru mine și o mare provocare să coordonez activitățile de marketing într-o regiune extinsă, cu 14 țări și 75 de milioane de consumatori. Împreună cu echipele PepsiCo din piețele balcanice, sunt convinsă că putem crește categoria Snacks şi dezvolta produse și activități de marketing inovatoare pentru consumatori, reunind experiențele și perspectivele noastre diferite", a spus Alina Imbrea, Marketing Director Snacks, PepsiCo Greater Balkans.

Alina Imbrea

Alina Imbrea s-a alăturat companiei PepsiCo în 2009, preluând poziţia de Marketing Manager Snacks East Balkans. Cu o experienţă de peste 15 ani în marketing, Alina a coordonat cu success dezvoltarea şi implementarea strategiilor de marketing pentru produsele snacks din portofoliul PepsiCo, care include brandurile Lay`s, Star, Krax, Doritos şi Ruffles. Înainte de PepsiCo, Alina şi-a construit o experienţă solidă în marketing în industria bunurilor de larg consum, consolidându-şi know how-ul în poziţii de Trade Marketing Manager, Brand Marketing Manager, Senior Brand Manager şi Brand Manager.

Bucuresti, 09.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *