Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Alina, de ce imi faci chestia asta?”

Ce a urmat e fantastic!

Cosmin Seleşi nu a mai suportat glumele Alinei, care în fiecare galã a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” alege pantofi foarte foarte înalţi şi a descãlţat-o chiar pe platou pe frumoasa prezentatoare. Şi ca şi cum asta nu ar fi fost de-ajuns, şi-a pus el pantofii cu tocuri de 15 cm. A reuşit însã ce şi-a propus: s-a ridicat la înãlţimea Alinei! Nu rataţi sâmbãta aceasta, de la 20:30, un nou maraton muzical cum nu s-a mai vãzut, la „Te cunosc de undeva!”

Pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva” urcã sâmbãta aceasta, de la 20:30, noi staruri ale tuturor generaţiilor, într-un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut. Geri Halliwell, Caro Emerald, Puya, Tom Jones, Demis Roussos, Andra, Jennifer Lopez şi Gusttavo Lima îi vor delecta pe telespectatorii Antenei 1, în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi.

Competiţia devine din ce în ce mai strânsã, iar vinovaţi pentru extazul şi agonia concurenţilor sunt cei 4 membrii ai juriului. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp săptămâni bune, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

Bucuresti, 08.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *