free download 78 travel guides written by experts

Alina Bratu este noul Communication Manager al PRO TV

Începând cu 1 iunie, PRO TV are un nou Communication Manager: Alina Bratu, specialist cu o experiență de peste 10 ani în domeniul comunicării.

Numele Alinei Bratu a fost legat, până acum, de industria berii, ea lucrând de aproape 13 ani pentru URBB, producătorul brandului Tuborg. În cadrul acestei companii, Alina Bratu a ocupat diferite funcții printre care Corporate Affairs Manager & Senior Brand Manager (mai 2012 – mai 2014), Corporate Affairs Manager (noiembrie 2008 – mai 2012) și PR Manager URBB (iunie 2004 – noiembrie 2008).

„Venirea Alinei Bratu în funcția de Communication Manager va aduce un plus de valoare echipei PRO TV. Ne bucurăm să avem lângă noi un om care corespunde aceloraşi valori care ne ghidează şi alături de care vom duce succesul PRO TV mai departe”, a declarat Lucia Antal, Director de Marketing & PR PRO TV.

„Experiența Alinei în domeniul PR-ului, pasiunea şi dedicarea cu care se implică în fiecare proiect ne-au convins că ea este profesionistul de care avem nevoie pentru a implementa, și în planul comunicării, strategia noastră de consolidare a poziției de lider pe piața de televiziune din România. Îi urăm bun venit şi îi vom oferi tot sprijinul nostru pentru a-şi îndeplini cu succes atribuţiile”, a adăugat Aleksander Cesnavicius, Director General PRO TV.

Alina Bratu este specializată în relații publice și management. Aceasta a absolvit un progam de master în Comunicare și Relații Publice în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București (2005-2007), precum și un progam de EMBA în cadrul WU Executive Academy, Universitatea de Economie și Afaceri din Viena (2010-2012).

„A fi responsabil de comunicarea unei companii lider de piață implică o provocare imensă, dar și o satisfacție pe măsură. Poziția de coordonator al comunicării celei mai vizionate stații TV din țară și a celui mai puternic brand de televiziune din România reprezintă un stimul deosebit în cariera mea și sunt fericită să fac parte din echipa care va continua să scrie povestea de succes a PRO TV”, a declarat Alina Bratu, Communication Manager PRO TV.

Alina Bratu va face parte din echipa coordonată de Lucia Antal și va dezvolta și implementa strategiile de comunicare și activitățile de relații publice atât pentru PRO TV, cât și pentru celelalte branduri din portofoliul CME în România, precum Sport.ro, PRO Cinema, Acasă TV, Acasă Gold, MTV sau Voyo.ro.

Bucuresti, 02.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *