free download 78 travel guides written by experts

Alin Vaduva tine foarte mult la prestatiile sale live

Concurentul X Factor merge la un terapeut vocal şi îşi protejează vocea cu pauze vocale

Lupta pentru cel mai mare premiu din istoria televiziunii, 200.000 de euro, devine din ce în ce mai aprigă, iar concurenţii X Factor recurg la fel de fel de metode pentru a impresiona cu fiecare apariţie pe scena galelor live. Astfel, Alin Văduva merge de două ori pe săptămână la terapeut vocal şi face foarte des pauze vocale.

Fiecare weekend aduce la Antena 1 o nouă gală live X Factor, pregătită cu foarte mare atenţie atât de echipa de producţie cât şi de concurenţii megashow-ului x Factor. Pentru că au mai rămas doar nouă adversari în lupta pentru cucerirea marelui premiu de 200.000 de euro, aceştia recurg la fel de fel de trucuri pentru a face din fiecare apariţie a lor pe scena X Factor un adevărat spectacol.

Alin Văduva, tânărul despre care Mihai Morar a spus încă de la audiţiile X Factor că el “crede că este un artist cu mii de discuri vândute în străinătate”, a decis să îşi menajeze vocea în timpul săptămânii, pentru a da tot ce are mai bun în gale.

Astfel, Alin merge de două ori pe săptămână la un terapeut vocal, care îl învaţă cum să îşi dozeze mai bine randamentul vocal şi cum să îşi folosească musculatura laringelui pentru a avea o emisie cât mai corectă. Atunci când nu se află pe scena megashow-ului X Factor sau când nu repetă, Alin a decis să facă dese pauze vocale, pentru a-şi proteja cum poate mai bine vocea, momente în care concurentul X Factor comunică prin bileţele cu colegii săi.

Cu cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie, telespectatorii se vor reîntâlni sâmbăta aceasta, de la 20.20, numai pe Antena 1. Tema galei din cea de-a patra săptămână de muzică live va fi dragostea, astfel că pe scena X Factor vor răsuna cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, salvându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminică, de la 21.45 are loc Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *