free download 78 travel guides written by experts

Alin Vaduva in pericol sa rateze urmatoarea gala X Factor

Ipoteză dramatică pentru fanii X Factor.Unul dintre concurenţi, Alin Văduva, ar putea să îşi ia adio de la scenă înainte de a fi devenit vedetă cu acte în regulă. Se pare că tânărul are nişte probleme de sănătate care l-ar putea împiedica să îşi continue parcursul pe scena X Factor.

La doar 26 de ani, Alin Văduva a reuşit să ridice sala în picioare la fiecare apariţie a sa pe scena X Factor. Glasul lui a uimit de fiecare dată publicul, iar interpretările sale ale unor piese precum “ You can leave your hat on” sau “I need a dollar” au stârnit ropote de aplauze, dar şi aprecierile juriului.

Zilele trecute, Alin a acuzat o răguşeală, însă o vizită la doctor i-a uimit chiar şi pe cei din echipa X Factor, iar primul diagnostic al medicilor nu este deloc prea optimist. Se pare că tânărul are o problemă de sănătate despre care nu se ştie încă dacă poate fi rezolvată doar prin tratament medicamentos. În aceste condiţii, Alin ar putea fi marele absent al galei de sâmbătă.

Mentorul său, Adrian Sînă, este foarte îngrijorat cu privire la situaţia concurentului său, mai ales că medicii sunt rezervaţi în a da un verdict clar în ceea ce priveşte problema lui Alin. Se fac investigaţii în continuare, însă se pune problema ca tânărul să nu poată performa în următoarea gală X Factor.

“Acum nu poate vorbi. Nu şi-a repetat deloc piesa şi e una foarte grea şi pe care nu a mai cântat-o. E într-o stare critică, noi l-am încurajat. Sperăm să fie bine”, a declarat Adrian Sînă la Acces Direct.

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *