Afla de la Observator 19 cum le poţi recunoaşte şi de ce trebuie să te fereşti
Andreea Berecleanu le aduce românilor în această seară un reportaj în exclusivitate despre alimentele contrafăcute. În ţara în care nimic nu mai e lapte şi miere, alimentele ne lasă un gust amar. Conţin substanţe dăunătoare care ne afectează sănătate, dar aduc bani grei în buzunarul comercianţilor. Cum le pot depista cumpărătprii, vor afla de la Andreea Berecleanu în această seară la Observator 19.
Până şi mierea a ajuns să fie contrafăcută. În aceeaşi categorie se înscrie şi bulionul. Distrug sănătatea consumatorilor, dar îndulcesc profiturile. Andreea Berecleanu le spune românilor deseară cum pot identifica aceste alimente, de la ora 19, la Antena 1.
Bucuresti, 16.05.2012
{mosloadposition user9}
Articole recomandate:
„Cum să domesticești un om”, cartea pe care toți iubitorii de pisici ar trebui să o citească
Cum ar fi dacă lumea dacă ar rămâne fără cafea pentru totdeauna?
Ești pregătit să dai BAC-ul la Istorie?
Serialul „FEUD: Capote Vs. Lebedele" este disponibil acum pe Disney+
Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes: Comori
Premieră la TEATRELLI, de Ziua Internațională a Dansului: Lost Movement - un performance de Nana Bia...
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024
The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”