free download 78 travel guides written by experts

Alice Shopping in Tara Minunilor

Diane Marie si Rose Home transforma povestea “Alice in Tara Minunilor” intr-un “shopping experience”, in perioada 7-9 februarie.

Timp de trei zile, studioul de pantofi Diane Marie din Centrul Vechi, se va transforma intr-un taram al reducerilor, cu note Shabby Chic si Vintage oferite de Rose Home. “Alice Shopping in Tara Minunilor” se va lansa cu un cocktail party vineri, 7 februarie, de la ora 19:00, pe strada Intrarea Selari, nr 4. Discutiile despre trenduri, modele sau surse de inspiratie vor fi asezonate cu premii demne de povestea “Alice in Tara Minunilor”.

Evenimentul marcheaza parteneriatul dintre Diana Nedea, fondator Diane Marie si Denisa Stefan, fondator Rose Home.

“Clientele noastre sunt femei de afaceri, femei puternice, insa, in acelasi timp, sunt femei care apreciaza eleganta si notele romatince. Astfel prin parteneriatul cu Rose Home si evenimentul concept Alice Shopping in Tara Minunilor le putem oferi o noua dimensiune creativa”, Diana Nedea, fondator Diane Marie.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/603562836389049/.

Diane Marie

Diane Marie este un brand 100% românesc, creat de Diana Nedea. Produsele sunt realizate manual, din piele naturală. Acestea se adresează femeilor puternice, încrezătoare, care nu se tem să aleagă pantofi în toc cu personalitatea lor. Mai multe detalii: www.pantofidianemarie.ro.

Rose Home

Magazin on line de decoratiuni romantice pentru casa si evenimente tematice care se adreseaza iubitorilor stilului mixt shabby chic &vintage. Visam impreuna cu toti cei care iubesc frumosul in imperfectiunea lui si credem in povestile romantice transpuse in decorul intim al casei.

Bucuresti, 28.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *