free download 78 travel guides written by experts

Alice Radu – Managerul de succes al anului 2007

Alice Radu a fost desemnata cel mai bun manager din 2007 in industria cosmeticelor profesionale in cadrul “Gala femeilor de succes 2007”, ceremonie organizata de Cosmopolitan Media in data 9 decembrie 2007 la Palatul Parlamentului, gala in care au mai fost premiate printre altele si Elena Basescu, Andrea Marin, Elena Udrea, etc.
De profesie avocat cu o cariera plina de succese, Alice Radu a demonstrat cat de simplu poate fi sa iti schimbi la 180 grade meseria si sa reusesti foarte rapid sa devii leader pe o piata extrem de competitiva, cum este cea a cosmeticelor profesionale.

Alice Radu a fost desemnata cel mai bun manager din 2007 in industria cosmeticelor profesionale in cadrul “Gala femeilor de succes 2007”, ceremonie organizata de Cosmopolitan Media in data 9 decembrie 2007 la Palatul Parlamentului, gala in care au mai fost premiate printre altele si Elena Basescu, Andrea Marin, Elena Udrea, etc.

Avind o cariera plina de succese ca si avocat, Alice Radu a decis in primavara anului 2006 sa introduca pe piata romanesca brandul de cosmetice profesionale Bruno Vassari.
Decizia s-a dovedit a fi un real succes, Bruno Vassari fiind ales la finele anului 2007 in unanimitate de membrii juriului format din specialisti si oameni de presa, ca fiind brandul cel mai bun in ceea ce priveste calitatea produselor, eficienta tratamentelor (anticelulitice, de slabire, lifting facial non-chirurgical, anti-age si anti-rid, etc) – acestea avind rezultate imediate chiar din prima sedinta – precum si pentru inovatia permanenta prin fabricare unor produse ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu.

Imbinind cu profesionalism placutul cu utilul, Alice Radu a reusit sa ofere prin intermediul produselor Bruno Vassari, solutia pentru toate problemele tenului sau corpului intr-un salon estetic:

    * Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox, produse ce au la baza o tehnologie revolutionara pentru tratamente corporale si faciale: vinoterapia bazata pe extracte simbure de struguri bogat in polifenoli.
    * Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si probleme ale tenului: Gamele Anti-stress (tenul tanar), AHA, Whitening (pentru pigmentarea pielii), Pure Solution (ten gras si acneic), Skin Comfort (ten sensibil), Normal and Mixed Skin (ten normal si mixt).
    * Gama Per Uomo – produse profesionale pentru barbati
    * Tratamentele corporale Body Energy – bazate pe alge marine si ceai verde ce acopera

Deasemenea  tot Alice Radu a fost cea care prin intermediul cosmeticelor profesionale Bruno Vassari a introdus prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce integreaza in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, ce are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de rasunet in domeniul esteticii.

Gamele Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox au la baza terapii cu rezultate imediate deja consacrate (alge marine, ceai verde, etc.) combinate cu vinoterapie ce conduc in final la rezultate spectaculoase ale tratamentelor.

Bruno Vassari se gasesc exclusiv in saloane de infrumusetare din Bucuresti si din tara fiind cea mai completa gama de tratamente corporale si faciale, deoarece ofera solutii pentru toate problemele tenului sau corpului.

Beauty One importa si distribuie, pelanga linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie de ultima generatie precum Starvac, Beauty Line si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Bucuresti, 24.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *