Kinodiseea

Alice in Christmas Wonderland, o noua productie ArtShow by Ioana Ginghina

Copiii sunt invitati pe taramul magic din Wonderland

Joi 30 noiembrie, MiniArtShow by Ioana Ginghina a deschis stagiunea de iarna de la CinemaPro cu avanpremiera spectacolului “Alice in Christmas Wonderland”.

Peste 400 de spectatori s-au bucurat de un text original, inspirat din povestea celebra “Alice in Wonderland” scrisa de Lewis Carrol, un spectacol magic, care i-a bucurat pe copii si le-a adus aminte adultilor despre importanta jocului si a comunicarii din vietile noastre

Doar 3 spectacole in luna Decembrie: https://goo.gl/ZeHWWe.

Spectacolul este dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din CinemaPro într-un tărâm fermecat.

Alice, este o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul.

Nu mai vede cat de frumoasa este natura, viata si nu mai crede in magia Craciunului sau in Mos Craciun.

Astfel ca ea intra intr-o lumea fantastica,unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens.

Considerata , ca fiind cel mai bun exemplu de literature nonsens, “Alice in Tara Minunilor” este o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani.

Surpriza spectacolului este aparitia lui Mos Craciun!

„Va propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o calatorie initiatica si un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi.

Am ales ca acest proiect sa imbine un decor virtual spectaculos, costume colorate si spectaculoase si o interpretare actoriceasca dinamica pentru ca micutii sa nu se plictiseasca si sa descopre lumea frumoasa si magica a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow

Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga,proiecțiile si regia Florina Dumitrache, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Eduard Petru Jighirgiu.

Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din București: Tatiana Selaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepadatu, Andreea Gaica și Diana Manaila.

Premiera spectacolului „Alice in Christmas Wonderland” va avea loc duminica, 4 decembrie, de la ora 11:00, la CinemaPro, I.C. Bratianu, nr: 6, Bucuresti. Biletele pentru premieră și următoarele reprezentații au fost deja puse în vânzare pe Eventim.ro sau la casa de bilete CinemaPro si le gasiti aici: https://goo.gl/ZeHWWe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *