free download 78 travel guides written by experts

Ali Bati, Chief Creative Officer – Leo Burnett Bucharest, jurat la festivalul Golden Drum 2018

Ali Bati, Chief Creative Officer – Leo Burnett Bucharest, face parte din juriul celei de-a 25-a ediție a festivalului Golden Drum, în cadrul secțiunii WHY. Festivalul reprezintă una dintre cele mai importante competiții din industria de advertising pentru regiunea Centrală, de Est și Sud a Europei și Orientul Mijlociu.

”A fi membru al juriului Golden Drum este o onoare și o recunoaștere, mai ales într-un an aniversar ca acesta. Va fi o oportunitate importantă pentru mine de a vedea în premieră performanța de azi și de mâine a industriei noastre. Aștept cu nerăbdare să sărbătorim cele mai bune lucrări din regiune.” Ali Bati, Chief Creative Officer, Leo Burnett Bucharest

Ali Bati, Chief Creative Officer, Leo Burnett Bucharest
Ali Bati, Chief Creative Officer, Leo Burnett Bucharest

Înainte de venirea sa la Leo Burnett Bucharest, Ali a lucrat în Turcia, Italia, Marea Britanie și SUA, pentru branduri globale, dar și locale, câștigând peste 100 de premii la cele mai importante competiții internaționale.

Ali Bati a fost numit de Lürzer’s Archive ca fiind cel mai bun Art Director din lume în anul 2011.

Din 2016, de când a preluat funcția de Chief Creative Officer al Leo Burnett Bucharest, agenția a câștigat premii importante la festivaluri internaționale și locale, culminând cu obținerea titlului de Agenția Anului în cadrul Effie 2018 și a unui Bronze Lion la Cannes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *