free download 78 travel guides written by experts

Alexandru Giboi, ambasador onorific al proiectului “Te iubeste mama!”

Alexandru Giboi, Directorul General al AGERPRES, a devenit ambasadorul onorific al proiectului “Te iubește mama!”, iniţiat de Asociaţia Femeilor Românce din Italia (ADRI).

Acest proiect se derulează în cadrul Programului Național Biblionet, fiecare copil putând să folosească aplicația Skype, disponibilă în biblioteci, pentru facilitarea comunicării audio-vizuale cu părinții lui, ce lucrează în diferite țări ale Uniunii Europene.

"Sunt onorat să accept propunerea făcută de Asociația Femeilor Românce din Italia, aceea de a fi ambasador onorific al unui proiect frumos, precum este ”Te iubește mama!”, mai ales pentru că este vorba despre facilitarea comunicării între copii și părinți. Copiii sunt cel mai de preț dar pe care îl primim în această viață și este datoria noastră, a tuturor, să îi sprijinim în momentele dificile pe care, vrând-nevrând, le traversează. Parinți sau nu, trebuie să întelegem nevoile copiilor, pentru că ei sunt viitorul nostru, al societăţii, al ţării. Aşadar, sunt fericit pentru că pot ajuta copiii, alături de AGERPRES și Asociaţia Femeilor Românce din Italia”, a declarat Alexandru Giboi.

Despre ADRI

Asociația Femeilor Românce din Italia a fost infiiţată în mai 2011 şi are drept scopuri principale favorizarea integrării femeilor și a comunității românești în realitatea italiană, prevenirea  şi diminuarea  numărului  de sinucideri şi cazuri sociale în rândul copiilor rămaşi în România, îmbunătăţirea  vieţii  psiho-emoţionale  a copiilor şi tinerilor prin comunicarea cu părinţii lor.

Bucuresti, 29.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *