free download 78 travel guides written by experts

Alexandru Giboi a primit placheta MAE in semn de distinctie pentru cei 125 de ani ai AGERPRES

in slujba interesului public si pentru sprijinul acordat promovarii diplomatiei romanesti

Directorul general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Alexandru Giboi, a primit din partea ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, placheta MAE în semn de apreciere pentru cei 125 de ani ai Agenției Naționale de Presă Agerpres în slujba interesului public și pentru sprijinul acordat promovării diplomației românești, precum și o copie a actului de înființare a agenției, în cadrul evenimentului „ROMÂNIA, 25 de ani după 1989 – 25 de ani de democraţie”, dedicat marcării a două decenii şi jumătate de la căderea comunismului în România.

„Felicit AGERPRES pentru cei 125 de ani de existență în care a fost și rămâne martor al momentelor cruciale din istoria națională. Felicitări domnului director general AGERPRES, care în funcția de secretar general al Asociației Agențiilor de Presă din Balcani (ABNA-SE) și din calitatea sa de membru al board-ului Asociației Agențiilor Naționale de Presă din zona Mării Negre (BSANNA) prezintă o nouă dovadă a profesionalismului și a integrității pe care AGERPRES a câștigat-o pe bună dreptate în plan național și internațional", a afirmat Bogdan Aurescu.

„Imaginile ne ajută să ne amintim, ne ajută să cunoaștem ce s-a întâmplat atunci, ne ajută să deosebim o perioadă gri de o perioadă multicoloră, activă, dinamică, în continuă schimbare", a adăugat directorul general al AGERPRES. Totodată, realizarea expoziției de fotografie „Romania 25 Years After—25 Years of Democracy" reprezintă o nouă dovadă a unei bune colaborări dintre Agenția Națională de Presă și Ministerul Afacerilor Externe.

Bucuresti, 17.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *