free download 78 travel guides written by experts

Alexandrion Group susține lupta națională împotriva COVID-19, donând 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România şi colaboratorilor companiei, pentru protectia angajaţilor si familiilor acestora

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România și colaboratorilor companiei, pentru protecţia angajaților și familiilor acestora.

Prin această acţiune, Alexandrion susține lupta împotriva COVID-19.

Donația Alexandrion Group, în aceasta perioadă dificilă, se numară printre multiplele acţiuni umanitare şi de responsabilitate socială, pe care compania le derulează prin intermediul Fundației Alexandrion, ȋncă din 2003.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților şi partenerilor noştri, precum şi a familiilor acestora, reprezintă prioritatea noastră în aceste momente. Alexandrion Group rămâne dedicat valorilor și principiilor sale, prin responsabilitate, solidaritate și implicare.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale de protectie

Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unii pe alţii, precum și urmând recomandările autoritatilor privind sănătatea şi siguranța, vom câştiga împreună această luptă împotriva COVID-19” a declarat domnul Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Alexandrion Group a acționat responsabil de la debutul pandemiei COVID-19, aplicând măsuri stricte de protecție, în conformitate cu normele guvernamentale, asigurându-se că angajații lucrează în condiții de siguranță, sănătatea acestora reprezentând prioritatea companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *