free download 78 travel guides written by experts

Alexandra paraseste Next Top Model

Deşi a intrat în competiţie foarte optimistã şi cu o atitudine de atotştiutoare graţie experienţei sale în modelling de pânã atunci, Alexandra a pãrãsit asearã show-ul, chiar când se aştepta mai puţin.

Fire veselã şi foarte silitoare, Alexandra a venit la casting foarte încrezãtoare în forţele proprii. Acest lucru s-a vãzut imediat, iar din aceastã atitudine a avut numai de câştigat. De mai multe ori a fost nominalizatã de Cãtãlin drept cea mai pregãtitã dintre concurente şi le-a încurajat pe celelalte fete sã înveţe de la ea.

Chiar dacã a mai cochetat cu modellingul, Alexandra era extrem de motivatã de şansa realã pe care competiţia Next Top Model le-o oferã participantelor: posibilitatea de a deveni un top model intrenaţional de succes.

Deziluzia tinerei fete a fost cu atât mai mare cu cât nu se aştepta nicio secundã sã fie ea cea eliminatã. Cu toate acestea, imediat dupã ce a aflat decizia juriului a declarat cã este fericitã cã a ajuns pânã aici, dar cã va face tot posibilul şi de aici înainte sã dea tot ce este mai bun în aceastã meserie.

Aşa cum ne-am obişnuit pânã acum, existã şi persoane avantajate de plecarea Alexandrei: imediat dupã eliminare, Emma a spus cã se bucurã foarte mult de plecarea frumoasei bucureştence deoarece a simţit pe toatã durata show-ului cã exista o concurenţã clarã între ea şi Alexandra.

Au mai rãmas doar 4 concurente în lupta pentru marele premiu: 50.000 de euro şi un contract cu agenţia MRA Models, iar competiţia devine din ce în ce mai acerbã. Cum vor reuşi sã depãşeascã momentele critice şi ce sacrificii vor face concurentele pentru a-I dovedi lui Cãtãlin cã pot deveni un top model de succes, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, la Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Creat şi produs de super top-modelul Tyra Banks, Next Top Model a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Bucuresti, 01.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *