Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Alex Velea a castigat, la „Roata Norocului”, 20.000 de lei pentru un copil aflat in dificultate

KanalDBursucu: „Alex Velea a fost eroul lui Bogdan"

Sansa a fost de partea lui Alex Velea, aseara, la „Roata Norocului"! Invitat in show-ul concurs prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, indragitul cantaret a jucat la Roata pentru Bogdan, un baietel de sase ani din Bucuresti, care a trecut prin prea multe probleme pana la o varsta atat de frageda. In prezent, acesta locuieste impreuna cu mama lui in uscatoria unui bloc.

Alex Velea a reusit sa castige pentru Bogdan 20.000 de lei, dar si o serie de obiecte de uz casnic ce le vor fi de mare ajutor celor doi.

„A fost o explozie de bucurie in platoul emisiunii, nu mai reuseam sa il stapanesc pe Alex! Iar Bogdan se bucura si el, in legatura directa cu noi. Emotiile sunt uriase cand stii ca trebuie sa castigi ca sa faci fericit copilul acela care se uita la tine cand dai de roata, cand iei anumite decizii… Alex Velea a fost eroul lui Bogdan", a spus prezentatorul show-ului.

Odata cu participarea la „Roata Norocului", Bogdan este si beneficiarul unei burse de studiu la Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza.

Alex Velea Bursucu

Indiferent de castigurile de la „Roata Norocului", copiii pentru care joaca vedetele la „Roata Norocului" vor beneficia de o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza. In cadrul campaniei „Salvator de viitor", initiata de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza, alaturi de Kanal D, Habitat for Humanity Romania si Proconsul, putem ajuta impreuna mai multi copii care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un nou centru in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta, astfel incat sa fie prevenit abandonul scolar. Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, putem face acest lucru posibil! Numarul este valabl in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

Bucuresti, 14.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *