free download 78 travel guides written by experts

Alex Mica lanseaza o noua piesa, ”Heya”, avand un nou sound

A înnebunit publicul cu piesele: “Dalinda” și “Breathe”, iar acum a sosit momentul ca producătorul și interpretul casei de producții 1ArtistMusic, Alex Mica, să lanseze o nouă piesă cu un sound nou, perfectă pentru sezonul răcoros.

Piesa se numește “Heya” și este produsă de Alex Mica, Dony si The Kid continuând povestea de dragoste trăită în videoclipul melodiei "Breathe", de tânărul artist timișorean, stabilit în Constanța.

Odată cu noua melodie, Alex Mica, adaugă la genul dance care la consacrat și influențe de soul, r&b, stil muzical care,  cu certitudine, îi pune foarte bine în valoare creația și talentul muzical.

„După «Breathe», «Heya» e piesa în care meditez asupra existenţei mele dându-mi seama că cel mai important element al iubirii e prietenia. Refrenul piesei este un îndemn pe care mi-l adresez, înţelegând câtă nevoie am de mine pentru a depăşi greutăţile vieţii. În strofe vorbesc despre lumea în care trăim, locurile în care am fost şi oamenii pe care i-am cunoscut; realizez că de unul singur mă îndrept spre nicăieri şi, astfel, că e nevoie de schimbare, lăsând în urmă trecutul plin de dezamăgiri”, declară Alex Mica.

Alex Mica în reţelele sociale:
//www.facebook.com/AlexMica

//twitter.com/alexmicatw

//www.youtube.com/user/AlexMicaOfficialTV

//www.alexmica.com

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *