free download 78 travel guides written by experts

Alex Mataev s-a tuns si si-a vopsit parul, ca sa semene cu solistul de la Nirvana

De dragul transformărilor care le revin la “Te cunosc de undeva!”, artiștii-concurenți fac tot felul de lucruri pe care în alte contexte probabil că n-ar fi fost dispusi să le încerce. Dacă în ediția trecută a transforming show-ului de la Antena 1, pentru rolul lui Jim Carrey din “Masca”, Doru Todoruț și-a pus niște dinți speciali, pentru care a plătit din buzunar, la stomatolog, două sute de euro, pe 3 mai, la “Te cunosc de undeva!”, e rândul lui Alex Mațaev să-și uimească toți colegii. El se va tunde și-și va vopsi părul de-adevăratelea, ca să semene cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, pe care-l va imita sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”

Pe scenă, a avut parte și de un mic incident. În timp ce cânta, cu părul în ochi, precum Cobain, prima strofă a piesei “Smells Like Teen Spirits”, Mațaev a inspirat suvița de păr din dreptul gurii. S-a înecat și filmarea s-a întrerupt pentru câteva minute, pentru ca artistul să-și revină. “Transformarea a fost totală! Ai cântat la chitară tot ce era de cântat la chitară! A fost dificil… Am crezut că te vei îneca, la un moment dat”, i-a spus Pepe, de la masa juriului. “Asta s-a si întâmplat”, a confirmat Mațaev.

Cum reușește Alex Mațaev să ducă la bun sfârșit un rol atât de dificil, vedeți sâmbătă, 3 mai, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 29.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *