free download 78 travel guides written by experts

Alex a ieșit definitiv din lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor

Ieri seară, planurile tuturor concurenților au fost date complet peste cap! Orice alianțe, fie ele puternice sau nu, strategii de joc sau planuri pentru etapele următoare din Supraviețuitorul ar fi avut cei 13 concurenți rămași în Hangin și Tubig, toate au dispărut într-o clipă, imediat după ce Dragoș Bucurenci a anunțat că triburile vor fi amestecate!

Ediția Supraviețuitorul de ieri seară a obținut o medie de 9.3 puncte de audiență și 22.7% cotă de piață la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

Ina, primire rece pe Insula exilului

După ce colegii din Hangin au eliminat-o la Consiliul tribal, Ina a ajuns pe Insula exilului, Acolo, Liviu a întâmpinat-o cu “o poziție de big boss pe plajă, cu mâinile în șold, picioarele îndepartate, așa de ofensivă, gata de atac.”, spune Ina.

Liviu și Lucian au încercat să ascundă maceta de Ina, i-au dat încă din primele minute să mănânce castravetele acru care le-a făcut lor rău la stomac, însă Ina a simțit această atitudine a băieților și a ales să se comporte precaut, pentru a nu-i supăra mai tare. “Ina tace și te face, nu o văd o persoană pentru tribul ăsta”, spune Lucian despre ea. Strategia de pe Insula exilului, stabilită de Lucian și Liviu, este ultimul venit, primul plecat.

Hangin vs. Tubig capătă un nou înțeles

Când cele două triburi au primit un mesaj care le spunea că într-o clipă se poate schimba totul, niciunul dintre concurenți nu s-a gândit că lumea din Filipine le va fi dată peste cap.

După ce reușiseră, timp de 10 zile, să își dezvolte alianțe, strategii și să capete încredere în colegii de trib, cele două triburi s-au amestecat înainte de proba de recompensă! Fiecare concurent a primit câte un ou, iar la semnalul lui Dragoș concurenții le-au spart. Surpriza a fost uriașă pentru ei, au fost împroșcați cu vopsea roșie sau albastră!

Triburile s-au amestecat, iar acum din tribul Tubig fac parte Raisa, Mircea A., Robert, Maria, Alin și Alexandra și tribul Hangin este format din Andrei, Mircea S., Otniela, Adina, Diana, Andreea și Iulian. Tot ce se află pe insula tribului Tubig aparține de acum noului trib și tot ce se află pe insula tribului Hangin rămâne noului trib astfel format. Schimbarea a fost de bun augur pentru ambele triburi, care au dat semne că se află în locul potrivit. De acum, depinde de fiecare dintre ei să rămână unicul supraviețuitor.

Tubig pierde pentru prima dată proba de recompensă

Proba de recompensă i-a pus pe concurenți în fața unui test greu de trecut. Ambele echipe au stat aliniate pe două bârne foarte înguste, deasupra apei. Fiecare dintre ei a trecut, pe rând, pe lângă ceilalți membri ai tribului, până în partea opusă a bârnei. Cine a căzut, a trebuit să o ia de la început. Cine a atins doi oameni, în același timp, a trebuit să sară în apă și să o ia de la capăt. Următorul concurent putea pleca doar după ce un membru al tribului său a ajuns pe platformă. Tribul ai cărui membri au ajuns primii pe platforma de final a câștigat recompensa. Concurenții au luptat pentru mâncare, dar și pentru un mesaj surpriză, pe care l-au putut deschide doar în momentul în care au ajuns pe insulă. Deoarece Hangin avea șapte membri, a fost nevoit să renunțe la unul dintre ei și decizia a fost să o menajeze pe Diana. Pentru Hangin, Otniela a început proba, iar pentru Tubig, Maria. Fetele și-au făcut strategii, au luptat și, chiar dacă au căzut în apă de câteva ori, au luat-o de la capăt și au ajuns la final.

Dacă lucrurile păreau că încep mai bine pentru Tubig, Hangin s-a mobilizat, coechipierii au fost uniți și au reușit să învingă, fiind aplaudați de adversarii lor. Hangin a desemnat un nou lider, Mircea S., care să aleagă recompensa pentru tribul lui: mâncare sau un mesaj aflat într-o sticlă. A avut la dispoziție un minut pentru a decide, însă a ales mâncarea. Tubig l-a desemnat pe Robert să meargă să ia premiul de consolare, mesajul care a putut fi citit pe insulă.

Mesajul din sticlă a adus o vizită surpriză pe insula tribului Tubig

Cele două triburi au ajuns pe noile lor insule, iar concurenții au fost încântați de schimbare: ”Aici e paradis! Plaja e extraordinară, la noi totul era pustiu! Insula asta e plină de resurse, pe care noi nu le aveam. E o schimbare foarte bună.”, au spus concurenții din Hangin.

Cele două triburi s-au adaptat rapid în noile locuri, iar Otniela a fost cea mai fericită de schimbarea făcută. Au inspectat insulele, au descoperit lucruri interesante și s-au bucurat de schimbare.

Tribul Tubig a ajuns și el pe noua insulă: ”E cu totul altceva decât am avut dincolo!”, a spus Mircea A. Pentru prima dată de când au ajuns în Filipine, au mâncat hrană gătită, datorită lui Alin, care știe să facă focul. Membrii tribului au deschis bilețelul, pe care scria: ”Felicitări! Liderul vostru a făcut alegerea potrivită. Mâine veți primi o vizită surpriză.”. Din acel moment, curiozitatea a fost mare, iar concurenții au așteptat plini de emoție ziua următoare, gândindu-se în permanență dacă va fi o surpriză plăcută sau nu. Așteptarea a luat sfârșit, iar musafirul a apărut pe insula tribului Tubig! Concurenții se așteptau să le fie aduse provizii, dar au primit o capcană pentru crabi, plasă pentru pește, momeală, banane, bambus în care pot fierbe orezul, iar la final au spus: ”Decât să-ți dau în fiecare zi un pește, mai bine te învăț să pescuiești!”.

După nenumărate discuții în contradictoriu, Alex părăsește Insula exilului

Alex s-a oferit voluntar pentru a merge la duelul de pe Insula exilului, iar Liviu și Lucian au ales că Ina va lupta pentru a rămâne în joc. Cei patru au discutat în contradictoriu, băieții i-au explicat Inei că este o regulă nescrisă ca ultimul venit să intre la duel. ”Ea nu și-a câștigat dreptul de a fi aici. Încearcă să bage zâzanie aici, să ne dezorganizeze, pentru că a văzut că suntem puternici.”, a spus Liviu.

Ina, Liviu, Alex și Lucian s-au îndreptat către arena duelului, iar Dragoș i-a întâmpinat, rugându-i să aleagă dueliștii. Alex s-a nominalizat și a făcut un pas în față, fiind convins că dacă a câștigat data trecută va fi la fel și acum, și a ales să se bată pentru un loc pe Insula exilului cu Ina. Ina și Alex au fost nevoiți să stea, cât de mult au putut, pe câte un stâlp de lemn. A fost o probă dificilă, care a necesitat concentrare, forță fizică, dar și ambiție și determinare. Ambii concurenți au dat semne de neputință, însă după mai bine de 50 de minute, Alex a cedat și a căzut de pe stâlp. Ina a câștigat duelul, iar Liviu și Lucian au felicitat-o.

Învingătorul, pe lângă faptul că a rămas în cursa pentru titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, a avut de ales între foc, sub forma unui amnar, și un avantaj personal, pe care-l poate păstra și folosi când va dori. La final, Ina a ales să se întoarcă pe Insula exilului cu avantajul personal și a renunțat la amnar: ”Cum am rezistat până acum 10 zile fără foc, am mâncat crabi, am mâncat pești, cred că mai rezistăm încă un pic fără amnar. Voi lua avantajul.”.

Cei trei s-au întors pe insulă, iar băieții i-au recunoscut calitățile Inei și au fost de acord ca ea să facă parte din echipă. Liviu, Lucian și Ina au dat semne că se pot apropia, au povestit ce îi frământă, iar dorul de fosta iubită l-a făcut pe Lucian să renunțe la atitudinea dură și să plângă. Cu toate acestea, Ina nu are încredere în băieți și e hotărâtă să lupte singură în continuare, fiind fericită să vadă avantajul primit de la Dragoș: ”Tu vei alege următorii dueliști!”.

În seara aceasta, de la 20:30, cele două triburi se vor lupta pentru imunitate, în noua formulă! Va avea, oare, și Hangin norocul de a scăpa de un Consiliu tribal sau tot acest trib va elimina un membru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *