Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Alessandro Safina si Ianna la Sala Palatului

Concertul extraordinar sustinut de Alessandro Safina impreuna cu Ianna(trupa Ladies), luni, pe 2 noiembrie, la Sala Palatului, a fost un adevarat succes, adunand nu mai putin de 4000 de spectatori.

Acompaniat de orchestra Metropolitan din Romania si de instrumentistii sai proprii, tenorul a interpretat atat arii celebre cat si melodii de-ale sale care au facut publicul sa vibreze la sensilitatea si caldura cu care i-a invaluit inca de la aparitia sa pe scena. Cu adevarat spectaculoasa si la fel de sexy a fost aparitia Iannei.

Ianna, romanca noastra care a smuls lacrimi de emotie, si-a inceput recitalul cu Je t’aime, melodia sa preferata din repertoriul Larei Fabian, care a starnit aplauzele celor prezenti inca de la primele versuri rostite, iar mai apoi emotia a crescut treptat, iar duetele sale impreuna cu Safina, The Prayer, Aria e memoria, Luna sau Time to say goodbye au ridicat toata sala in picioare minute in sir.
   
A fost cu adevarat un concert care a mers la inimile oamenilor, iar daca tenorul Safina este deja un nume in lume pentru genul muzical pop-opera, tanara soprana Ianna ne-a demonstrat ca are toate calitatile necesare pentru a cuceri lumea: este frumoasa, talentata si canta cu o pasiune rar intalnita.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *