free download 78 travel guides written by experts

Alessandro Safina si Ianna la Sala Palatului

Concertul extraordinar sustinut de Alessandro Safina impreuna cu Ianna(trupa Ladies), luni, pe 2 noiembrie, la Sala Palatului, a fost un adevarat succes, adunand nu mai putin de 4000 de spectatori.

Acompaniat de orchestra Metropolitan din Romania si de instrumentistii sai proprii, tenorul a interpretat atat arii celebre cat si melodii de-ale sale care au facut publicul sa vibreze la sensilitatea si caldura cu care i-a invaluit inca de la aparitia sa pe scena. Cu adevarat spectaculoasa si la fel de sexy a fost aparitia Iannei.

Ianna, romanca noastra care a smuls lacrimi de emotie, si-a inceput recitalul cu Je t’aime, melodia sa preferata din repertoriul Larei Fabian, care a starnit aplauzele celor prezenti inca de la primele versuri rostite, iar mai apoi emotia a crescut treptat, iar duetele sale impreuna cu Safina, The Prayer, Aria e memoria, Luna sau Time to say goodbye au ridicat toata sala in picioare minute in sir.
   
A fost cu adevarat un concert care a mers la inimile oamenilor, iar daca tenorul Safina este deja un nume in lume pentru genul muzical pop-opera, tanara soprana Ianna ne-a demonstrat ca are toate calitatile necesare pentru a cuceri lumea: este frumoasa, talentata si canta cu o pasiune rar intalnita.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *