free download 78 travel guides written by experts

Alessandra Stoicescu il ajuta pe Mosul sa faca un “Miracol de Craciun”

Copilarie cadou de Craciun pentru cinci copii bolnavi
 
Alessandra Stoicescu , prezentatoarea stirilor de la Observatorul 19, de la Antena 1, a iniţiat proiectul umanitar „Miracol de Craciun”, care va infrumuseţa sarbatorile de iarna ale unor copii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie din Bucuresti. Telespectatorii vor putea afla mai multe in cadrul Observatorului despre situaţia celor cinci copii carora prezentatoarea Antena 1 va incerca sa le infrumuseţeze Craciunul.

Proiectul „Miracol de Craciun” a pornit din dorinţa de a readuce zambetul pe feţele unor copii care au fost nevoiţi sa se maturizeze rapid in faţa unor probleme de sanatate care de multe ori depasesc pana si puterile unor adulţi.
Despre scopul proiectului „Miracol de Craciun”, Sandra spune: „Nu le putem darui sanatatea, dar le putem oferi o zi in care sa nu se mai gandeaca la spital, la chimoterapie, o zi in care sa se simta din nou copii. Medicii spun ca un copil castiga cel mai bine lupta cu cancerul, dar cu ce preţ? Copilaria!” Tratamentul este de cele mai multe ori extrem de agresiv pentru a putea da rezultate.

Razvan are 9 ani si face karate de 5 ani. Este chiar foarte priceput si a castigat medalia de aur vara aceasta la categoria lui. La scurt timp dupa victorie a aflat ca este bolnav de cancer, iar acum se lupta sa isi recapete sanatatea. Sandra si echipa Observatorului l-au ajutat sa isi implineasca dorinţa pe care a marturisit-o echipei de la un „Miracol de Craciun”.
Baieţelul a primit drept cadou de la Mos Craciun ocazia de a se intalni si de a vorbi cu Puya si cu Marius Moga, vedetele pe care el le admira foarte mult. In acelasi timp, a primit multe cadouri si a avut prilejul de a rade si de a cunoaste mulţi oameni zambitori care sa ii intareasca speranţa.

Razvan este doar unul dintre cei cinci copii carora proiectul „Miracol de Craciun” va incerca sa le inveseleasca sarbatorile. In zilele urmatoare, Mos Craciun si ajutoarele sale, Sandra si echipa Observatorului Antena 1, ii vor vizita cu surprize mari si pe Diana (13 ani), Maria (7 ani), Vlad (11 ani) si pe Ionuţ (12 ani). Copiii urmeaza la acest moment programe de terapie la spitalul Marie Curie din Bucuresti si sufera de diverse forme de cancer, cum ar fi: leucemie, boala Hodgkin, ori Sarcom Ewing.

Fiecare dintre ei i-a povestit Mosului care este cea mai mare dorinţa de Craciun, iar pentru ca au fost toţi copii cuminţi si curajosi, vor primi de aceste sarbatori ceea ce isi doresc cel mai mult. Proiectul „Miracol de Craciun” le va oferi in zilele urmatoare intalniri cu vedete pe care copiii le admira ori pe care isi doresc foarte mult sa le vada in realitate si braţe pline de cadouri pline de culoare.

Telespectatorii pot afla mai multe despre fiecare dintre cei cinci copii in cadrul Observatorului Antena 1 , iar saptamana urmatoare vor putea vedea cum au decurs intalnirile surpriza pe care Mos Craciun le-a facut posibile cu ajutorul Sandrei Stoicescu si a echipei Observatorului. Pana acum, Sandra a primit sprijinul Carrefour, Diverta, eMAG si Sony Playstation pentru a spori bucuriile copiilor.

Persoanele care doresc sa faca donaţii, ori care doresc sa devina in orice fel Mos Craciun pentru copiii din cadrul campaniei aflate in desfasurare, pot scrie la adresa de mail miracoldecraciun@ antena1.ro. Sandra si echipa Observatorului vor primi cu bucurie ajutoare pentru Mosul, care vrea sa le faca celor cinci copii, drept cadou, un „Miracol de Craciun” cat mai mare.

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *