free download 78 travel guides written by experts

Alesii locali ai PC s-au reunit la Bucuresti

La sfârşitul acestei săptămani a avut loc la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, forumul Ligii Nationale a Aleşilor locali ai Partidului Conservator, la care au fost prezenti peste 1400 de aleşi locali.

Consilierii şi primarii PC au adoptat la sfârşitul şedinţei o rezoluţie prin care se pronunţă pentru cooperarea, dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor politice instituţionalizate din Alianţa PSD-PC şi din cadrul Coaliţiei de guvernare.

„Filiala Judeteană Iaşi a fost prezentă la intâlnire cu aproape toti aleşii săi locali. Astfel de intâlniri, in care se discuta mai putin politica si mai mult probleme concrete legate de administratia publică locală sunt foarte necesare. Aleşii locali din Iaşi ai Partidului Conservator sprijină reformele privind descentralizarea administrativă şi a serviciilor publice. Ma refer aici la învăţământ, sănătate, ordine publică, transporturi şi cultură. “ – a declarat Daniel Matasaru, preşedintele PC Iaşi .
   
În cadrul reuniunii reprezentanţii conservatorilor din administraţia locală au hotărât iniţierea unor programe cu soluţii sociale, în comunităţile lor, pentru cetăţenii şi familiile care sunt ameninţate cu riscuri majore ale crizei economice.

Bucuresti, 16.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *