free download 78 travel guides written by experts

Alegeri pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in CA al TVR

TVR organizează alegeri interne pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în Consiliul de Administraţie (CA), în urma hotărârii Comitetul Director din 8 ianuarie 2014. Decizia a fost luată ca urmare a respingerii de către Parlament a Raportului de activitate al TVR pe 2012 şi demiterea Consiliului de Administraţie.

Poate candida orice persoană, salariată a SRTv, pe baza unei solicitări scrise adresate Biroului Electoral Bucureşti sau Birourilor Electorale Teritoriale din cadrul SRTv, conform Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor reprezentanţilor salariaţilor pentru Consiliul de Administraţie al SRTv, aprobat de Comitetul Director.

Votul va avea loc în data de 17 ianuarie 2014, între orele 08.00-20.00, iar rezultatele finale vor fi afişate duminică, 19 ianuarie, după soluţionarea eventualelor contestaţii.

Pe tot parcursul scrutinului, pot participa reprezentanţi ai presei, în calitate de observatori, pe baza solicitărilor scrise adresate Biroului Electoral Central, până în data de 16 ianuarie, ora 12.00, pe adresa alegeri@tvr.ro şi a acreditărilor obţinute de la Biroul Electoral, înfiinţat pentru aceste alegeri.

Bucuresti, 09.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *