free download 78 travel guides written by experts

Alege un prieten

Duminica, 5 mai 2016, Complexul Veterinar Marco Vet
 
În ziua în care oamenii mari îşi aleg primarii, Complexul Veterinar Marco Vet a fost gazda unui eveniment  în care 25 de copii aflati in grija Asociatiei Edulier  şi-au ales cel mai bun prieten, pe Gruia.

Pe cele 10 hectare pe care întinde Complexul, a fost organizată o petrecere pentru copiii cu situaţie socială precară.


“Este un prim eveniment dintr o serie de multe altele pe care Marco Vet le va organiza. Dragostea pentru copii şi pentru animale ne face să îmbinam acţiunile, astfel încât să le oferim bucurie tuturor. De altfel, şi copiii şi câinii au sentimente sincere şi necondiţionate. Avantajul nostru este că avem un spaţiu ofertant, 10 hectare, dar avem şi scoala noastră de dresaj, şi coafor de câini şi pensiune, astfel încât putem oferi clienţilor noştri şi oaspeţilor nostri multe posibilităţi să-şi petreacă timpul liber”, a declarat dr Radu Mocanu, medic veterinar şi director marketing la Marco Vet
 
Evenimentul a început la ora 12:00,  cu demonstrații de dresaj canin, oferite de dresorii de la Marco Vet și a continuat cu paradele eroilor patrupezi de la Clubul Câinilor Utilitari. Personajele de poveste au fost alături de  copii,  iar picturile pe faţa au rezistat în timpul jocului şi al plimbărilor cu poneii.
 
“Le mulțumesc celor de la Marco Vet pentru atenția pe care o acordă educației și relațiilor sănătoase,  pe termen lung dintre copii și animale! Edulier crede în bazele sănătoase ale educației tuturor copiilor ca premiza a unei comunități viitoare de succes,  în care animalele au un rol important”,  a declarat Cristiana Ionescu,  fondatorul Asociatiei Edulier.
 
Scopul acestui eveniment a fost de a le oferi celor mici, în afară de o petrecere de ziua copilului, posibilitatea de a-şi alege un prieten pe viaţă dintre câinii adoptati de Marco Vet.
 
Alegerea nu a fost deloc grea. Un superb pui de maidanez este de astăzi cel mai nou prieten al copiilor de la Fundaţia Edulier Corbeanca. Marco Vet va asigura permanent hrana si asistenţa medicală pentru Gruia. 
 
Clinica Marco Vet (www.marcovet.ro)   a fost înfiinţată din dragoste pentru animale şi cuprinde  un spital, o pensiune şi o şcoală de dresaj.

Spitalul  oferă o gamă largă de servicii medicale care asigură o viata cât mai sănătoasă animalelor de companie. Marco Vet deţine propriul laborator de analize şi oferă spitalizare şi servicii de igienă si cosmetice.

Pensiunea  Marco Vet  oferă ingrijire, hrană, odihnă şi plimbare  pentru animalele de companiei atunci când stăpânii sunt plecaţi.

Şcoala de dresaj Marco Vet are cele mai avansate metode de dresaj pentru câinii şi combină lecţiile de dresaj cu socializarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *