metalshow

Alege sa traiesti intr-o lume mai curata

ecoticSamsung Electronics România împreună cu Dedeman și ECOTIC desfășoară în perioada 10 – 23 noiembrie campania „Alege să trăiești într-o lume mai curată! Reciclează cu ECOTIC! Samsung te premiază!” Această ediție are loc concomitent în cele trei magazine Dedeman din București. Colectând selectiv și predând responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice la standurile special amenajate din cele trei magazine Dedeman, persoanele participante în această campanie primesc premii instant, discounturi pentru echipamente noi și posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți echipamente noi marca Samsung.

Organizatorii își doresc ca prin această acțiune să transmită publicului larg invitația de a face încă un pas pe drumul pe care îl parcurgem împreună în direcția adoptării unui mod de viață sănătos și prin reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Un factor decisiv în transformarea gestului colectării selective într-un obicei este determinat de conștientizarea periculozității acestor echipamente din momentul în care devin deșeuri. DEEE conțin substanțe toxice precum mercur și alte metale grele sau diverse bromuri. Chiar și în cantități mici, acestea poluează solul, apa și aerul. Sănătatea fiecăruia dintre noi depinde de simplul gest al predării responsabile a oricărui deșeu de echipament electric și electronic.
De asemenea, prin reciclarea corectă a DEEE sunt recuperate materii prime secundare pe care le vom regăsi în produse noi.

În perioada 10 – 23 noiembrie, standuri special amenajete pentru această campanie vor fi disponibile în cadrul celor trei magazine Dedeman din București, situate în:
· Str. Acţiunii, nr. 2-4, Sector 4, Bucureşti;
· Valea Cascadelor, nr. 26, Sector 6, Bucureşti;
· Şoseaua Colentina, nr.426, Sector 2, Bucureşti.

Programul acestor standuri unde se va desfășura campania este următorul: de luni pînă vineri, în intervalul orar 14:00 – 20:00, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Cei care doresc să participe în acest demers ecologic trebuie să aducă la standurile precizate mai sus cel putin un deseu de echipament electric sau electronic. Pentru fiecare DEEE primit la stand, cei care predau deșeurile vor primi un voucher de discount pentru produsele SAMSUNG, precum și un voucher pentru înscrierea la tombola cu premii. Pentru fiecare predare de DEEE pe perioada campaniei, fiecare participant la campanie va primi un premiu instant, respectiv o umbrelă.

Deșeurile se pot aduce la standuri până la data de 23 noiembrie, inclusiv.
În data de 25.11.2014 se va organiza o tombolă cu premii, oferite de SAMSUNG Electroncis România. Pentru fiecare magazin vor fi câte 3 premii constând în 2 aspiratoare și un cuptor cu microunde. Premiul cel mare va cumula voucherele din toate cele 3 magazine DEDEMAN și va consta într-o mașină de spălat SAMSUNG.

Toate detaliile privind modalitatea de debarasare a DEEE-urilor, premiile campanie si posibilitatea achizitionarii unor echipamente noi marca Samsung sunt disponibile la numerele de telefon puse la dispozitie de Samsung Plaza:
· 0729.25.01.01 (Vodafone)
· 0766.25.01.01 (Cosmote)
· 0741.25.01.01 (Orange)
· 08008.726.78.64 (numar verde)
De asemenea pe site-urile: www.ecotic.ro, www.samsung.com/ro.

ECOTIC se va asigura că toate deșeurile de echipamente electrice și electronice colectate separat și predate responsabil în acest proiect vor urma cursul corect al reciclării.

Toți putem colecta separat și preda responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice. PENTRU UN MEDIU CURAT!

Bucuresti, 11.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *