Shadow

Alege să auzi mai bine cu aparatul auditiv KAMI – Audifon de la Clarfon

Există momente în viață în care auzul nostru nu funcționează exact cum ne-am dori. În mod clar este destul de supărător să nu avem capacitatea de a înțelege perfect ceea ce ne transmit cei dragi, de asemenea este important să fim optimiști în vederea rezolvării problemelor noastre.

Poate că cea mai frecventă întrebare întâlnită în cazul pacienților ar fi: “De ce se întâmplă acest lucru?”

Sunt nenumărate motive pentru care acest simț primordial poate fi afectat și poate să constituie un real disconfort. Mulți dintre noi poate că nici nu am auzit de hipoacuzie, ce este ea, cum apare, care ar fi simptomele sau cel mai important lucru care este tratamentul.

kami R Clarfon

Hipoacuzia reprezintă a 3 a cea mai frecventă problemă de sănătate, după bolile de inimă și artrită, iar la nivel mondial se estimează în prezent un număr de 466 milioane de persoane cu hipoacuzie, din care 34 milioane sunt copii.

Ce cauzează hipoacuzia?

Principalele cauze ale hipoacuziei sunt:

  • vârsta, prin dimunarea capacității de acuitate auditivă pe parcursul înaintării în vârstă;
  • expunerea îndelungată la zgomote puternice;
  • tumorile cerebrale;
  • intoxicațiile medicamentoase;
  • infecțiile congenitale (toxoplasmoza, rubeola, herpex, sifilis);
  • boala Meniere (afecțiune a urechii interne care se poate manifesta prin diminuarea auzului, diverse zgomote la nivelul urechii, vertij) sau infecții virale (labirintita), dar și leziuni ale cohleei sau atingerea fibrelor nervoase ale nervului auditiv sau a căilor centrale.

Chiar dacă este dificil să te afli în postura pacientului care resimte diverse trăiri emoționale în privința diminuării auzului iminente în această situație, este bine să cunoști faptul că în urma efectuării unei audiograme, se poate găsi cu ușurință un tratament specific nevoilor fiecărui pacient.

Deoarece în cele mai multe situații aparatele auditive sunt considerate a fi cele mai eficiente soluții, Clarfon îți propune un aparat auditiv de foarte bună calitate și la un preț competitiv.

În perioada aceasta, Clarfon vine cu numeroase surprize pentru pacienții săi și anume promoția lunii noiembrie, 70% reducere la aparatul auditiv (KAMI – Audifon). Acesta este un aparat auditiv cu o performanță superioară, care are ca scop îndeplinirea nevoilor tale.

Dacă te regăsești printre persoanele care au nevoie de un aparat auditiv, este momentul ideal în care să achiziționezi la preț de excepție un aparat destinat necesităților tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *