free download 78 travel guides written by experts

„Alege arta!”- cel mai recent spot semnat Graffiti BBDO

Graffiti BBDO semnează, recent, spotul „Alege arta!”, dezvoltat în cadrul campaniei omonime organizate de Galeriile Artmark.

Campania își propune să stimuleze apetitul romanilor față de artă – o investitie foarte bună în actualul context economic – și a fost lansată în luna februarie, având difuzare la nivel național.

„Piața de artă din România înregistrează un randament mediu în continuă creștere de la an la an, mai ales în perioada de criză. Obiectivul nostru a fost acela de a contribui la creșterea acestei piețe, prin atragerea de noi investitori – obiectiv pe care Artmark îl atacă cu usurință din poziția de lider”, spune Alexandru Bâldea, Managing Partner al Galeriilor Artmark.

În acest context, demersul creativ al agenției s-a concentrat pe sublinierea valorii financiare pe care o reprezintă obiectele de artă, dincolo de valoarea culturală, cu o abordare apropiată de consumator.

„De puține ori se întâmplă ca o echipă de creație să aibă șansa de a promova un produs atât de bine situat față de competiție. Mă refer aici la piața de arta în contextul general al instrumentelor de investiție și economisire. O veritabilă pată de culoare, în aceste vremuri pline de tonuri de gri. Am gândit o execuție simplă și cu umor, pentru că românii apreciază umorul, pentru a apropia această piață de cât mai mulți potențiali investitori ce au fost tentați până acum să o considere drept un apanaj al elitelor” explică Mihai Gongu, Creative Director Graffiti BBDO, vorbind despre demersul creativ al agenției.

Echipa care a lucrat la campania Galeriilor Artmark este urmatoarea:

Agentie – Graffiti BBDO:
Mihai Gongu: Creative Director
Roxana Cristea: Senior Copywriter
Ela Ciorita: Senior Art Director
Claudia Maxim: Group Account Director
Delia Arghir: Senior Account Manager
Liviu Isop: Head of AV Production
Alecsandra Roman: Strategic Planner
Casa de productie: Carlo Production
Regizor: Radu Jude
DOP: Marius Panduru

Client – Galeriile Artmark:
Alexandru Bâldea – Managing Partner
Valeriu Sângeorzan – Business Development, PR & Communication Director
Cristina Olteanu – Business Development, Senior Project Manager

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *