Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Alege aparatul auditiv reincarcabil special creat pentru tine

Daca te numeri printre purtatorii de aparate auditive dar ai o viata foarte activa, atunci, cu siguranta, iti doresti ca acesta sa indeplineasca cat mai multe dintre cerintele tale. Exista o gama variata de astfel de produse, asa ca il vei putea alege pe cel potrivit tie.

Aparatele auditive cu baterii se pot descarca in cele mai nepotrivite momente, daca nu sunt schimbate in timp util. Asa ca, daca iti doresti sa uiti de toate aceste griji, cu un aparat auditiv de tip reincarcabil poti rezolva aceasta problema. Aceste dispozitive auditive sunt de ultima generatie, deci au toate functiile pe care ti le-ai putea dori, iar experienta auditiei va fi una placuta de fiecare data cand il porti.

aparat auditiv reincarcabil
aparat auditiv reincarcabil. Sursa foto wesound.ro

Opteaza pentru calitatea aparatului auditiv reincarcabil

Fiind o investitie de care te vei putea bucura pentru un timp foarte indelungat, este important sa acorzi atentie locului de unde vei achizitiona unul din aparatele auditive reincarcabile pentru a fi exact ceea ce-ti doresti.

Daca ai o viata activa sau iti place sa calatoresti des, acest dispozitiv poate reprezenta cea mai buna solutie pentru tine. Acestea sunt mici, discrete si sunt disponibile in mai multe culori, asa ca poti alege ceea ce ti se potriveste.

Atunci cand mergi in calatorii, iti vei putea utiliza aparatul auditiv chiar si cateva zile, fara a fi necesara incarcarea acestuia, asa ca, indiferent daca vei avea acces la o sursa de electricitate sau nu, aparatul tau va fi incarcat.

Inainte de a alege un aparat auditiv reincarcabil, ar fi recomandat sa-ti faci toate testarile audiologice si in functie de rezultatele pe care le vei primi, impreuna cu audiologul tau vei putea alege aparatul potrivit gradului de hipoacuzie cu care ai fost diagnosticat.

Exista o gama larga de aparate auditive reincarcabile, dar pentru ca tu sa te poti orienta mult mai rapid catre unul, iti vom prezenta trei astfel de modele. Este vorba despre modelul StyleLine / StyleLine BT, Stellar M 8C BTE si Stellar RIC 8C.

Primul model, StyleLine are un caracter estetic unic si il vei putea utiliza pana la 4 zile, fara a fi necesar sa-l incarci. Acestea se activeaza in momentul in care este scos din incarcator.

De asemenea, acestea prezinta si un kit de reincarcare portabil. Iti va asigura o conectare rapida cu toate dispozitivele pe care le utilizezi. Urmatoarele doua modele Stellar M 8C BTE si Stellar RIC 8 C sunt aparate auditive inteligente, reincarcabile cu o autonomie de 24 de ore. Incarcarea acestora este simpla si vor porni imediat ce vor fi scoase din incarcator.

Aceste aparate se potrivesc chiar si in cazul unei hipoacuzii grave, asa ca, de cele mai multe ori, pot reprezenta optiuni favorabile.

aparat auditiv reincarcabil
aparat auditiv reincarcabil. Sursa foto wesound.ro

Descopera calitatea celor mai bune produse si servicii

Compania „Wesound” a fost infiintata in anul 2014 si ofera produse si servicii de inalta calitate. Colaboreaza si in domeniul chirurgical atat cu spitale private, cat si cu cele de stat.

Specialistii de la wesound.ro iti vor recomanda toate testarile audiologice necesare si, in functie de interpretarea rezultatelor, vei fi indrumat pentru a alege un aparat auditiv reincarcabil potrivit nevoilor. De asemenea, este foarte importanta relatia pe care o vor crea cu tine, iar tu te vei simti de fiecare data confortabil.

Nu mai ezita si cere oferta!

Articol de Costi V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *