free download 78 travel guides written by experts

Alec Benjamin – Let Me Down Slowly (feat. Alessia Cara)

Alessia Cara se alatura lui Alec Benjamin pentru o versiune fresh a piesei “Let Me Down Slowly” si este disponibila pe toate magazinele digitale chiar aici!

Mixtape-ul extraordinar de debut al artistului, “Narrated For You“, a fost foarte bine primit atat de catre fani, cat si de catre critici inca de la data lansarii, 15 noiembrie 2018. Conform revistelor americane “The New York Times” si “TIME”, una dintre piesele ce au iesit in evidenta a fost “The Water Fountain”. De asemenea, “Narrated For You” contine si single-ul ce s-a pozitionat foarte bine in top-uri, “Let Me Down Slowly”, acumuland peste 95 milioane de ascultari pe Spotify si aproape 20 milioane de vizionari pe YouTube.

Pe langa sustinerea fanilor si criticilor, Benjamin a inceput sa primeasca sprijin si din partea altor artisti, inclusiv Billie Eilish, Meghan Trainor si unul dintre cele mai mari inspiratii ale lui, John Mayer. Dupa ce a declarat ca Alec este un “tanar Jedi” datorita creativitatii sale, Mayer l-a invitat la unul dintre show-urile sale in direct de pe Instagram, numit “Current Mood”. Cei doi au cantat live doua piese de-ale lui Alec Benjamin, “Death Of A Hero” si “Annabelle’s Homework”, pentru cei peste 3,7 milioane de urmatori ai lui Mayer.

Alec Benjamin, Let Me Down Slowly

Benjamin este unul dintre artistii ce vor participa la festivalul BottleRock Napa Valley Music, care va avea loc vineri, 24 mai. De asemenea, artistul va sustine cel de-al doilea turneu nord-american numit “Outrunning Karma Tour”. Prima locatie unde artistul va concerta este San Francisco, pe data de 29 martie, si va calatori pana la inceputul lunii mai, terminand cu doua concerte back-to-back in faimosul teatru “El Rey” din Los Angeles pe 9 si 10 mai. Astazi, din cauza cererii excesive, datele celorlalte concerte au fost deja anuntate in anumite locatii, precum ar fi Santa Ana, DC, Boston si Los Angeles.

Alec Benjamin – Let Me Down Slowly (feat. Alessia Cara)
Compozitori: Michale Pollack, Nolan Lambroza, Alec Benjamin
Editor: Atlantic Records
An: 2019
ISRC: USAT21813026
(P) GTR / 2019 Artist Partner Group, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *